Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Functiebeschrijving

Bereid je voor op een compleet nieuwe ervaring en ontdek hoe je overal stappen kunt maken! De app Bb Student biedt een intuïtieve manier om contact te houden met cursussen, content, cursusleiders en andere studenten.

Als je wilt zien wat er is veranderd in de laatste versie, ga je naar Nieuw in Bb Student.

Navigatie en meldingen

Navigatie- en meldingsfuncties
Functie Beschrijving
Navigatie We hebben de populairste functies bij elkaar gezet. Via de basisnavigatie heb je eenvoudig toegang tot cursusupdates, cursusinhoud en cijfers.

Veeg omlaag om naar een vorig scherm te gaan. Als je de navigatie uitvouwt, zie je onder aan het scherm zogenaamde breadcrumbs.
Activiteitenstream Bekijk een bijgewerkt overzicht van belangrijke cursusinhoud en acties die je moet uitvoeren. De inhoud van de activiteitenstream wordt automatisch op prioriteit weergegeven, zodat je je kunt richten op de taken die als eerste moeten worden afgerond.

Tik op een item in de stream om hieraan te werken. Klik op de gekoppelde cursustitel in het item als je naar het cursusschema wilt gaan.
Einddatums Kijk welke opdrachten en toetsen er staan gepland voor al je cursussen. Werk is kleurgecodeerd op cursus en gegroepeerd op dag en week. Je kunt zo snel zien wat er het eerste moet worden ingeleverd en daarop je planning afstemmen.

Je ziet hier alleen toetsen en opdrachten als de cursusleider hiervoor een einddatum heeft ingesteld.
Pushmeldingen Tijdige herinneringen over toekomstige toetsen, opdrachten die te laat zijn en geposte cijfers verschijnen op je mobiele apparaat. Je hoeft nergens heen te navigeren — veeg vanuit de melding om te beginnen met werken.

Meer over push-meldingen

Cursussen en mensen

Functies over cursussen en mensen
Functie Beschrijving
Profielen en tegels Je Bb Student-profiel is gevuld met de cloudprofielinformatie van Blackboard Learn, waaronder je naam en avatar. Je kunt je avatar eenvoudig wijzigen in de app en alle exemplaren van je avatar in Bb Student en Learn vervangen.

Je profiel omvat ook tegels met de school of scholen die je bezoekt. In de toekomst zul je zelf meer tegels kunnen toevoegen.

Meer over profielen

Cursussen Bekijk een overzicht van al je cursussen—die al zijn afgerond, waar je nu aan werkt en die nog komen. Tik op een cursus om de bijbehorende inhoud en opdrachten te bekijken.

Meer over de cursuslijst

Cursusinhoud Hier kun je eenvoudig al het cursusmateriaal bekijken en openen. Tik op een onderdeel om de bijbehorende gegevens te bekijken.

Je kunt inhoud bekijken uit de programma's Microsoft® Word, Excel® en PowerPoint®, evenals PDF-bestanden die cursusleiders aan een cursus hebben toegevoegd.
Collaborate Videoconferenties zijn een fundamenteel onderdeel van Bb Student. Je kunt deelnemen aan virtuele sessies in iOS en Android door gebruik te maken van Collaborate met de Ultra-ervaring.

Meer over Collaborate met de Ultra-ervaring in Bb Student

Cloudinhoud Je kunt bestanden toevoegen aan opdrachten vanuit je cloudopslag. Je kunt Bb Student koppelen aan Google Drive, OneDrive en Dropbox om binnen de app eenvoudig bij je bestanden te kunnen.

Meer over verbindingen met cloudopslag

*Organisaties worden op dit moment niet ondersteund.

Opdrachten, toetsen en cijfers

Opdracht-, toets- en cijferfuncties
Functie Beschrijving
Opdrachten Je kunt rechtstreeks vanuit de app opdrachten bekijken, maken en inleveren.

Meer over opdrachten, toetsen en cijfers

Toetsen In Bb Student kun je toetsen met de volgende vraagtypen maken: Meerkeuzevraag, Waar/onwaar, Of/of, Kort antwoord en Open vraag. Als een toets andere soorten vragen bevat, word je omgeleid naar een webpagina van Learn om de toets te maken.
Cijfers Je hebt real-time toegang tot cijfers en feedback binnen een bepaalde cursus of via het onderdeel Cijfers in de basisnavigatie.

Hulp nodig?

@BbMobileSupport on Twitter (alleen beschikbaar in het Engels)

Stuur een e-mail naar Support (alleen beschikbaar in het Engels)