Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Veelgestelde vragen - App installeren

Op welke apparaten kan ik de app gebruiken?

Je hebt een apparaat nodig dat werkt met:

iOS 8+
Android 4.0+
Windows 8.1+

Bb Student voor Android en iOS is ontworpen en gebouwd voor smartphones, maar is volledig compatibel met iPads met iOS 8+ en Android-tablets met 4.0+. Als je vanaf een iPad zoekt in de App Store, moet je de schakelaar Alleen iPad op Alleen iPhone zetten om Bb Student te vinden.

De Windows-versie is geschikt voor tablets en smartphones.

Hoe krijg ik het juiste besturingssysteem op mijn Apple-apparaat?

Bb Student ondersteunt iOS 8 en hoger. Als je wilt weten welke versie van het besturingssysteem je gebruikt, ga je naar : iPhone, iPad, iPod: de softwareversie achterhalen.

Raadpleeg voor informatie over het bijwerken van je iOS-software De iOS-software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerken.

Is Bb Student beschikbaar voor mijn instelling?

Gebruik de pagina Mobile School Finder (alleen beschikbaar in het Engels) om je instelling te zoeken. Instellingen die werken met Blackboard geven niet altijd toegang vanaf mobiele apparaten. Als je school niet wordt vermeld, neem dan contact met ze op en vraag of ze van plan zijn om mobiele toegang aan te gaan bieden.

Kan ik Bb Student en Blackboard Mobile Learn tegelijk gebruiken?

Bb Student is speciaal ontwikkeld om studenten vanaf een mobiel apparaat toegang te geven tot cursussen. We raden dan ook aan om Bb Student te gebruiken in plaats van Mobile Learn om over de beste mobiele ervaring te beschikken.

Hoeveel kost Bb Student?

Helemaal niks! De app is gratis voor studenten. Veel plezier.


Hulp nodig?

@BbMobileSupport on Twitter (alleen beschikbaar in het Engels)

Stuur een e-mail naar Support (alleen beschikbaar in het Engels)