Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Veelgestelde vragen - Inloggen

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?

We willen je graag helpen, maar Blackboard heeft geen toegang tot de gegevens van je account. Neem contact op met de helpdesk van je school om je inloggegevens op te vragen of te resetten. Er staat meestal wel een link of e-mailadres van de helpdesk op de Blackboard-website van je school. De URL voor je school ziet er meestal uit als https://naamvanjeschool.blackboard.com.

Wat doe ik als mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor Blackboard niet werken met Bb Student?

Neem contact op met de helpdesk van je school.

Ik zie geen cursussen. Waar kan ik die vinden?

Het kan zijn dat je cursussen nog niet zijn geopend door de school. Bb Student bevat alleen cursussen met de status Open en waarbij je bent ingeschreven als student. Cursussen worden vaak vlak voor de eerste cursusdag geopend.

Bb Student is speciaal ontworpen voor studenten. Als je een andere rol hebt in een cursus, wordt de cursus niet weergegeven in Bb Student.

Hoe vind ik mijn school?

Begin de naam van je school te typen op het inlogscherm van de app.

Je kunt ook zoeken via de pagina Mobile School Finder (alleen beschikbaar in het Engels). Scholen die werken met Blackboard geven niet altijd toegang vanaf mobiele apparaten. Als je school niet wordt vermeld, neem dan contact met ze op en vraag of ze van plan zijn om mobiele toegang aan te gaan bieden.

Werkt Bb Student ook voor cursusleiders?

Als je als een cursusleider bent ingeschreven bij een cursus, wordt de cursus niet vermeld op de pagina Cursussen in Bb Student. Cursusleiders kunnen de apps Blackboard Mobile Learn (de Help is alleen beschikbaar in het Engels) of Bb Grader gebruiken.


Hulp nodig?

@BbMobileSupport on Twitter (alleen beschikbaar in het Engels)

Stuur een e-mail naar Support (alleen beschikbaar in het Engels)