Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Veelgestelde vragen - Functies

Hoe wijzig ik mijn profiel?

Je Bb Student-profiel is gevuld met de profielinformatie van Blackboard Learn, waaronder je naam en avatar. Je kunt avatars wijzigen als je school avatarbeheer of cloudprofielen heeft ingeschakeld in Blackboard Learn. Je kunt je naam en andere informatie niet wijzigen omdat die gegevens uit het Blackboard Learn-systeem van je school worden gehaald. In de toekomst zul je meer schooltegels kunnen toevoegen. Op dit moment worden je profielinformatie en avatar niet gedeeld met anderen in de app.

  1. Open je profiel door op je avatar te tikken in het hoofdmenu van de app.
  2. Tik op je foto en neem een nieuwe foto met de camera van je mobiele apparaat of selecteer een opgeslagen foto.

Als je je avatar wijzigt in de app, vervangt deze alle exemplaren van je avatar in Bb Student en Learn. Op dit moment zie je geen Bb Student-avatars in Collaborate-sessies in Bb Student. Je kunt alleen avatars van sessiedeelnemers zien die de desktopversie van Collaborate met de Ultra-ervaring gebruiken en geüploade afbeeldingen hebben.

Hoe kan ik zien of ik iets moet inleveren en wanneer?

In de activiteitenstream kun je zien of er nieuwe cursusinhoud, opdrachten of toetsen zijn. Hier zie je ook wanneer je een bepaalde opdracht of toets af moet hebben. Tik op een item in de stream om hieraan te gaan werken.

Het overzicht van een cursus bevat opdrachten en toetsen. Cursuswerk dat binnenkort moet worden ingeleverd, is rood gemarkeerd. Je kunt dus direct zien wat de hoogste prioriteit heeft.

Push-meldingen verschijnen op je apparaat, zelfs als je Bb Student niet open hebt. Meldingen geven je een extra herinnering over toekomstige toetsen, opdrachten en nieuwe cijfers.

Hoe schakel ik push-meldingen in of wijzig ik de meldingsinstellingen?

Selecteer OK als je mobiele apparaat vraagt of je meldingen voor Bb Student wilt toestaan.

Je kunt wijzigen hoe je apparaat Bb Student-meldingen weergeeft en ze in- of uitschakelen.

  • iOS: Ga naar Instellingen. Selecteer Meldingen en zoek Bb Student in de lijst met apps.
  • Android: Ga naar Instellingen. Zoek Apps, selecteer Bb Student en tik op Meldingen.
  • Windows: Ga naar Instellingen. Selecteer Meldingen + Acties en zoek Bb Student in de lijst met apps.

Krijg je te veel push-meldingen? Log in bij je Blackboard-webaccount op je computer om de typen meldingen die je ontvangt, te wijzigen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een push-melding te ontvangen als een toets moet worden ingeleverd, maar niet als een toets beschikbaar wordt. Als je de mobiele meldingen niet kunt bewerken, heeft de Blackboard-beheerder deze zo ingesteld dat ze altijd ingeschakeld of altijd uitgeschakeld zijn.

Ontvang je geen push-meldingen? Zorg ervoor dat je meldingen inschakelt op je Blackboard-webaccount EN op je mobiele apparaat.

Hoe verstuur ik bestanden?

Je kunt ook vanaf je mobiele apparaat bijlagen meesturen met opdrachten en toetsen. In het geval van iOS kun je ook foto's van je camera uploaden en versturen. Bij Android kun je alle bestanden in het bestandssysteem bijvoegen en opnemen in opdrachten. Je kunt bestanden uploaden met een maximale grootte van 25 MB.

Voor opdrachten kun je ook bestanden openen die opgeslagen zijn in Google Drive, OneDrive en Dropbox.

Hoe kan ik mijn cijfers zien?

Ga naar Cijfers in de basisnavigatie. Je ziet nu totaalcijfers voor cursussen. Tik op het cijfer voor een cursus om informatie te zien over alle opdrachten, toetsen en vragenlijsten die samen het totaalcijfer vormen.

Je kunt ook naar een cursus gaan en op de pijl rechtsboven tikken om je cursuscijfers te zien.

Kan ik een cursus verwijderen uit mijn cursuslijst?

Bb Student zet cursussen automatisch in de huidige, vorige en toekomstige lijsten op basis van de instellingen van elke cursus in het systeem. Als een oude cursus verschijnt in je Huidige cursuslijst omdat de instellingen van de cursus geen einddatum bevatten, kun je de cursus verwijderen. Open Blackboard in je webbrowser en verberg de cursus.

Meer over het verwijderen van een cursus uit de Huidige cursuslijst

Hoe neem ik deel aan een videoconferentie in de app?

Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring is geïntegreerd in Bb Student voor iOS en Android. Je hebt alleen maar de koppeling naar de Collaborate sessie nodig die je van je cursusleider krijgt. Je hoeft verder niets te installeren!

Meer informatie over Collaborate

Waar vind ik de inhoud van mijn cursus? Ik zie niks in Bb Student.

Bb Student is afhankelijk van de inhoud die beschikbaar is op de server van de instelling. Blackboard kan niet garanderen dat de inhoud die gemaakt is door cursusleiders of andere gebruikers compatibel is met deze app. Het is dan ook mogelijk dat er beperkingen gelden voor functies en functionaliteit als de software niet is bijgewerkt door de instelling of als de server uitvalt.

Als je een item wel kunt openen op de website van de cursus maar niet in de app, neem je contact op met de cursusleider.

Waarom zie ik geen Blackboard-functies in de app?

Bb Student wordt nog steeds uitgebreid met verbeterde of nieuwe functies zoals groepen en discussies. Let daarom goed op aankondigingen van updates!*

Is de app beschikbaar in mijn taal?

Bb Student is beschikbaar in ruim 25 talen, waaronder Engels, Chinees, Nederlands, Italiaans, Duits, Japans, Koreaans, Portugees en Spaans. Zie de lijst met ondersteunde talen in de releaseopmerkingen.

Studenten in de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Europa, Australië en delen van de regio Azië-Pacific kunnen de app downloaden. We zijn van plan om Bb Student in de toekomst nog uit te leveren voor extra markten en talen.*


Hulp nodig?

@BbMobileSupport on Twitter (alleen beschikbaar in het Engels)

Stuur een e-mail naar Support (alleen beschikbaar in het Engels)


*Verklaringen met betrekking tot onze productontwikkelingsinitiatieven, waaronder nieuwe producten en toekomstige productupgrades, -updates of -verbeteringen, weerspiegelen onze huidige intenties, maar kunnen worden gewijzigd, uitgesteld of gestaakt zonder voorafgaande aankondiging. Er wordt geen garantie gegeven dat een dergelijk aanbod of dergelijke upgrades, updates of functionaliteit beschikbaar komen, tenzij en totdat deze algemeen beschikbaar zijn gesteld aan onze klanten.