Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Beheerder

Welkom bij het nieuwe Blackboard Collaborate. Blackboard Collaborate is een webconferencingplatform dat speciaal is ontwikkeld voor het onderwijs. Je cursusleiders besteden meer tijd aan lesgeven en minder tijd aan de voorbereiding. We hebben Collaborate opnieuw ontworpen, om je gebruikers een verbeterde onderwijs- en leerervaring te bieden: de Ultra-ervaring.

Als je hulp nodig hebt bij de originele ervaring van Collaborate, raadpleeg je On Demand Learning (gekoppelde informatiebronnen zijn alleen beschikbaar in het Engels).

Neem snel deel aan sessies.

Het is niet nodig dat gebruikers Java of een opstartprogramma installeren. Ze kunnen snel en eenvoudig aan de browsersessies deelnemen.

Geniet van de moderne uitstraling.

De aantrekkelijke, intuïtieve interface biedt gebruikers een overzichtelijke ervaring waarbij alles binnen handbereik is. We noemen dit de Ultra-ervaring.

Aandacht voor het lesgeven.

Onze nieuwe interface is gebruiksvriendelijk, zodat de cursusleiders hun aandacht op de les kunnen richten.

Nog niet helemaal overtuigd?

We hebben deze video samengesteld om je Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring in actie te laten zien.

Klaar voor de start?

Als je met de Ultra-ervaring wilt werken, moet je dat expliciet inschakelen op het systeem. Ga naar Informatie over integraties om te lezen hoe je dat doet voor jouw exemplaar.

Als jij of je gebruikers voor het eerst inloggen, kun je overstappen naar de Ultra-ervaring en deze uitproberen of de vertrouwde originele ervaring van Collaborate blijven gebruiken en later overstappen. Raadpleeg voor meer informatie vanuit het oogpunt van de moderator Aan de slag voor moderators.

Ben je er nog niet klaar voor? Raadpleeg de Help voor moderators voor de originele ervaring.

Geen gebruiker van Collaborate op dit moment? Ga naar de pagina Learn More en vul het formulier in om meer informatie aan te vragen. Het formulier is alleen beschikbaar in het Engels.