Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Communication and Adoption Toolkit voor Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring

We weten dat het een uitdaging kan zijn om medewerkers en studenten vertrouwd te maken met de nieuwste technologieën. De Adoption Toolkit is ontworpen om hierbij te helpen, zodat gebruikers snel optimaal kunnen werken met Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring. Gebruik deze verzameling informatiebronnen dan ook in je voordeel. Verstuur de inhoud van de kit per e-mail, deel de gedrukte versie uit of combineer deze informatiebronnen met uw eigen persoonlijke materiaal.

Informatie over Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring

Blackboard Collaborate is een webconferencingplatform dat speciaal is ontwikkeld voor het onderwijs. De meest recente versie is de Ultra-ervaring. Deze versie werkt volledig in een browser en heeft een moderne en intuïtieve interface. Meer over Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring.

Introductievideo

Naslagkaarten

Via deze korte handleidingen van één pagina kunnen gebruikers snel leren werken met Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring. Je kunt de naslagkaarten downloaden, eventueel aanpassen en dan uitdelen aan gebruikers.

Cheat Sheet For Moderators.docx

Cheat Sheet For Participants.docx

Communicatie-checklist

Het helemaal zelf ontwikkelen van een communicatieplan kost tijd. Daarom hebben wij een checklist gemaakt die kan helpen maximaal voordeel te halen uit de verschillende kanalen die beschikbaar zijn. Je kunt deze checklist downloaden en aanpassen aan de instelling.

Communication Checklist (Collaborate)

E-mailsjabloon

Een sjabloon voor een e-mail die u kunt aanpassen en versturen om mensen enthousiast te maken en specifieke informatie te geven over de nieuwe functies en updates van Blackboard Collaborate.

E-mailsjabloon voor docenten 

Communicatiemateriaal voor op het web en andere distributiekanalen

Gelukkig hoef je niet alles helemaal zelf te maken. Deze flyers, digitale advertenties, tegels voor het web, en kopteksten/voetteksten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de website van de instelling of op andere manieren worden gedistribueerd om mensen enthousiast te maken voor de nieuwste updates voor Blackboard Collaborate. Het ZIP-bestand bevat de volgende informatiebronnen:​

  • Flyer voor Blackboard Collaborate
  • Koptekst voor e-mail
  • Voettekst voor e-mail
  • Digitale advertenties
  • Tegels voor social media

Collaborate Communication Resources - Nov. 2015

Bibliotheek met schermopnamen

Nog even geduld! 

Uit feedback is gebleken dat er behoefte is aan schermopnamen met een hoge resolutie voor gebruik in zelf ontwikkeld materiaal. Momenteel zijn we druk bezig om dat materiaal te ontwikkelen.