Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Sessies plannen in Blackboard Learn met de originele cursusweergave

Maak live en persoonlijk verbinding met één student of alle studenten, op elk gewenst moment.

Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring geeft je een ruimte voor al je cursussen. De ruimte blijft open gedurende de cursus.

Maak er iets moois van

Klik op Ruimte bewerken om de beschikbare opties te zien.

  • De standaardinstelling is dat een ruimte dezelfde naam heeft als de bijbehorende cursus. Wijzig de naam om duidelijk aan te geven waarvoor het onderdeel is bestemd.
  • Geef de studenten alle volledige deelnemermachtigingen. Als dit is ingeschakeld, kunnen deelnemers hun audio en video gebruiken. Ze kunnen chatten en een gedeeld whiteboard of bestand bewerken.
  • Gasttoegang instellen. Als dit is ingeschakeld, kan iedereen buiten de cursus deelnemen aan de sessie.
  • Geef aan of iedereen die deelneemt aan een sessie, automatisch moderator wordt. Je kunt ook specifieke gebruikers aanstellen als moderator.
  • Beperk de toegang tot de ruimte tot een bepaalde lijst met gebruikers.

Sessies plannen voor de ruimte

Gebruik de datumbeperkingsopties Link toevoegen aan cursus om sessies in je cursus te plannen. Kies wanneer en hoe lang je de sessie wilt weergeven in een inhoudsgebied.

  • Gebruik Weergeven vanaf om te kiezen wanneer de link beschikbaar wilt maken voor je studenten. Selecteer wanneer je de sessie wilt laten starten.
  • Gebruik Weergeven tot om te kiezen wanneer je de link niet meer beschikbaar wilt maken. Selecteer wanneer je de sessie wilt laten eindigen.

Herinneringen instellen

Gebruik je cursusagenda om herinneringen in te stellen voor sessies in de ruimte met je klas. Help je studenten om de sessie te vinden en zich voor te bereiden. Zet een gedetailleerde beschrijving in de agenda, inclusief instructies voor het vinden van de ruimte.

Studenten kunnen de ruimte binnengaan via Tools in het Cursusmenu. Ze kunnen ook deelnemen via Collaborate-links die je hebt toegevoegd aan een cursusinhoudsgebied.

Wil je agenda-items maken? Zie Help voor Collaborate in Blackboard Learn met de originele cursusweergave.