Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Deelnemers controleren

Je kunt een sessie aanpassen aan je stijl van lesgeven.

Wilt u een interactieve sessie organiseren waarin studenten op elk moment vragen kunnen stellen? Geen probleem. U bepaalt.

Gebruik het venster Mijn instellingen om te filteren op wat je wilt weten en Sessie-instellingen om te beslissen wat anderen kunnen doen tijdens je sessies.

Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer iemand aan een sessie deelneemt of deze verlaat? En wat als deelnemers hun hand opsteken of iets in het chatvenster typen? Hebt u liever een audio- of visuele melding? Meldingen kun je opgeven in Mijn instellingen. Wijs naar de avatar-afbeelding om de berichtinstellingen weer te geven.

Wil je het geluid van alle deelnemers uitschakelen als er een gastspreker op bezoek is? Kunnen deelnemers het whiteboard gebruiken? Ga naar Sessie-instellingen om aan te geven wie wat kan doen. Klik op Meer tools en selecteer Sessie-instellingen.

Deelt u moderator- of presentatorrollen met iemand? Je kunt deelnemers ook altijd een andere rol geven.

Deelnemers verwijderen

Heeft een deelnemer een slechte verbinding en wordt daardoor de presentatie verstoord? U kunt op elk gewenst moment deelnemers verwijderen.

Selecteer de deelnemer die u wilt verwijderen in het venster Deelnemers. Selecteer Uit sessie verwijderen.

Kan een deelnemer opnieuw deelnemen?

Ja. Deelnemers ontvangen een melding dat de verbinding is verbroken, waarna ze opnieuw verbinding kunnen maken.