Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Collaborate in Blackboard Learn met de originele cursusweergave

Houd een-op-een sessies, lezingen, groepspresentaties en studiesessies vanuit één ruimte. De opties zijn eindeloos.

Cursusbeheer > Cursustools > Blackboard Collaborate

Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring biedt één ruimte voor je cursus die de gehele cursusduur open blijft. Standaard krijgt de ruimte jouw naam.

Studenten betreden je cursusruimte als deelnemers. Alle cursusleiders en beheerders betreden de ruimte als moderators. Als je wilt dat je studenten de ruimte gebruiken zonder jou, kun je ervoor kiezen hen te laten deelnemen als moderators. Je kunt er ook voor kiezen om de toegang te beperken tot specifieke gebruikers. Klik op Ruimte bewerken om toegang en bevoegdheden te beheren.

Als je content deelt en de ruimte verlaat zonder het delen van content eerst te stoppen, verschijnt de gedeelde content op het scherm als je de ruimte de volgende keer opent.

Koppeling toevoegen aan cursus

Als Blackboard Collaborate met de Ultra-ervaring beschikbaar is in een cursus, kunnen studenten de ervaring gebruiken via Tools in het cursusmenu.

Je kunt ook een koppeling toevoegen naar cursusgebieden, zoals een contentgebied of map. Hierdoor kunnen studenten de sessie makkelijk vinden en zich voorbereiden. Je kunt bovendien op elk gewenst moment sessies plannen.

Meer over een bijeenkomst plannen in je Blackboard Learn-cursus