Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Veelgestelde vragen van deelnemers

Mijn cursusleider heeft me een speciale ruimte gegeven om mijn project te presenteren aan de groep. Hoe laat ik mijn presentatie zien?

Controleer of de cursusleider je bevoegdheden voor de ruimte heeft gegeven waardoor je nu een presentator of moderator bent. Gebruik in die rol de optie Content delen om een leeg whiteboard, een toepassing of een bestand te delen. Als je een PowerPoint-presentatie wilt laten zien, selecteer je Bestand delen om iedereen de beste ervaring te geven. Veel plezier met je presentatie!

Meer over rollen

Meer over het delen van content door moderators

Meer over het houden van een sessie voor moderators

Ik kan niet goed zien wat er op het scherm staat. Kan ik het groter maken?

Ja. Je kunt inzoomen op een whiteboard of bestand dat wordt gedeeld. Als je ondertitels gebruikt, kun je die ook groter maken. Dubbelklik op een item om het groter te maken.

Meer over de tools

Ik hoor niks. Kan ik het volume aanpassen?

Het volume van de microfoon en luidsprekers kun je aanpassen in Mijn instellingen. Wijs naar de avatar-afbeelding om Mijn instellingen te openen. Klik op Audio- en video-instellingen.

Meer over het instellen van audio en video

Ik kan de audioknop niet vinden. Hoe zet ik mijn audio aan?

Het is mogelijk dat de moderator de audio heeft uitgeschakeld voor de sessie. Moderators kunnen audio, video, chat en bewerkingshulpmiddelen in- of uitschakelen voor deelnemers in hun sessies.

Meer over de tools