Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Blended Schools Network

Blended Schools Network (BSN) biedt inhoud aan die met prijzen is bekroond en die naadloos kan worden geïntegreerd binnen het LMS (Learning Management System) van Blackboard. Docenten kunnen de inhoud vervolgens gebruiken om hun eigen materiaal te verbeteren of ervoor kiezen om de volledige cursus te gebruiken en zo te focussen op het leerproces en de ontwikkeling van de studenten.

Informatie over de integratie van Blended Schools Network

Met de integratie van Blackboard Partner Cloud en Blended Schools Network beschikken docenten van Blackboard (Bb) Learn over de mogelijkheid om koppelingen naar cursusinhoud en lessen van Blended School Network toe te voegen en dit materiaal te raadplegen. Als een docent de koppelingen naar BNS-inhoud heeft toegevoegd aan een Bb-cursus, kunnen studenten in hun cursus van Bb Learn koppelingen voor een cursus of voor een bepaalde les volgen. De docent bepaalt op welk niveau studenten inhoudskoppelingen kunnen kiezen.

Functies en voordelen

  • BNS-inhoud, die wordt samengesteld en beheerd in de SoftChalk Cloud, wordt beschikbaar gesteld aan docenten van Bb om het materiaal toe te voegen aan een cursus van Blackboard (Bb) Learn.
  • Automatische implementatie: Als een instelling de referenties heeft ontvangen die nodig zijn voor het configureren van de integratie in hun Learn-systeem, zijn er geen extra accounts nodig voor docenten en studenten.
  • Docenten kunnen op onderwerp en cijferniveau zoeken naar inhoud. Bovendien kunnen ze een profiel opslaan om zoekresultaten automatisch te filteren op het vak dat ze geven en een cijferniveau.
  • Docenten kunnen de koppelingen naar BNS-inhoud helemaal zelf indelen en ze houden controle over de manier waarop de inhoud en beoordelingen van BSN worden aangeboden aan studenten.
  • De functie voor het automatisch bijwerken van cijfers zorgt ervoor dat alle BSN-cijfers voor de gekozen lessen worden gesynchroniseerd in het Grade Center van Blackboard Learn, wat tijdwinst betekent voor de cursusleiders.
  • Compliance met wetgeving inzake de privacy van gegevens van studenten, zoals de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA), zorgt ervoor dat vertrouwelijke studentengegevens veilig en beveiligd blijven.
  • Via speciale tools voor cursusleiders kunnen faculteitsmedewerkers vanaf één centrale locatie in hun Bb-cursus de naamlijst van de cursus bekijken, cijfers automatisch bijwerken, een diagnostische tool uitvoeren, naar de support-pagina van BSN gaan en informatie over BSN lezen als ze nog geen ervaring hebben met dit product.

Activering en configuratie

Nadat u hebt gecontroleerd of het Blackboard Learn-systeem van uw instelling is verbonden met de Blackboard Cloud en het Building Block Partner Cloud beschikbaar is gesteld, kunt u de integratie van BSN en Partner Cloud eenvoudig configureren via de pagina Partner Cloud-instellingen.

U en uw gebruikers hebben controle over de privégegevens die door Blackboard Learn worden gedeeld met partners. De standaardinstelling is dat in het Building Block alleen de gebruikers-ID's uit het cloudprofiel en de cursuskoppeling worden gebruikt. U kunt instellen dat de voornaam, achternaam en het e-mailadres van een gebruiker altijd of nooit worden gedeeld met een partner op het moment dat de gebruiker via een koppeling in Blackboard Learn toegang krijgt tot een partnersysteem. Als u de optie Antwoordkeuze kiest, kunnen gebruikers aangeven of ze hun persoonlijke gegevens willen delen wanneer ze voor het eerst naar een partnersysteem gaan via een koppeling in Blackboard Learn. Deze instelling zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens van de student worden beschermd in overeenstemming met de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA).