Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

HMH Portfolio-integratie

Na de overname van SchoolChapters door Houghton Mifflin Harcourt is de naam van de gelijknamige serice gewijzigd in HMH Portfolio.

HMH Portfolio is het enige ePortfolio-platform dat het volledige onderwijsspectrum bedient, van de basisschool tot het hoger onderwijs. HMH Portfolio biedt innovatieve oplossingen, services en informatiebronnen waarmee docenten, leerlingen, studenten en professionals op een eenvoudige manier een portfolio kunnen samenstellen om hun vaardigheden en kennis aan te tonen. Een portfolio is ook een uitstekende manier om een professionele identiteit te creëren.

Met HMH Portfolio kunnen alle gebruikers van een instelling, van beheerders tot studenten, gemakkelijk portfolio's samenstellingen gebaseerd op de doelen die voor hen belangrijk zijn. Het maakt niet uit of u de studieresultaten van studenten wilt beheren of beoordelen, feitenmateriaal wilt verzamelen voor accreditering of wilt opvallen bij potentiële werkgevers. Met HMH Portfolio kunt u deze doelstellingen eenvoudig realiseren en zelfs overtreffen. Gewoon allemaal vanuit Blackboard Learn.

HMH Portfolio en Blackboard Learn

HMH Portfolio biedt instellingen een geïntegreerde oplossing voor het afstellen van gegevens op alle resultaten, normen of doelstellingen. Bovendien is de leerervaring zeer prettig en volledig afgestemd op de student. Gecombineerd met een geavanceerde Blackboard Learn-integratie, bestaat het resultaat uit zeer toegankelijke gegevens voor het volgen van de ontwikkeling van individuen, rapportages en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Belangrijkste functies en voordelen

  • Diepe integratie: eenmalige aanmelding, de synchronisatie van cijfers en integratie met het Grade Center zorgen ervoor dat cursusleiders en studenten alle portfoliotaken kunnen uitvoeren vanuit Blackboard Learn.
  • Volledig overdraagbaar: studenten krijgen onbeperkte opslag in de cloud en de mogelijkheid om hun portfolio binnen en buiten het LMS te beheren, zowel bij volgende onderwijsinstellingen van de student als nadat iemand is afgestudeerd.
  • Intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface: een compacte, moderne weergave betekent dat u gemakkelijk gegevens kunt uploaden, taggen, harmoniseren en delen. Feitenmateriaal kan worden opgenomen in verschillende portfolio's en worden gedeeld op sociale netwerken zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.
  • Overal en altijd toegang: Een op internet gebaseerde technologie en een efficiënt ontwerp zorgen voor een superieure ervaring zowel binnen als buiten Blackboard Learn. Het platform ondersteunt alle browsers en mobiele apparaten. Bovendien kunnen studenten via een gratis mobiele app ook offline werken aan hun portfolio's.
  • Ondersteuning voor normen, rubrieken en badges: HMH Portfolio ondersteunt formatieve, summatieve, authentieke, directe, competentiegebaseerde en normgebaseerde beoordeling. Gebruikers kunnen beoordelen met behulp van vooraf geladen waarderubrieken, geïmporteerde rubrieken of aangepaste rubrieken. Cursusleiders kunnen ook digitale badges maken en uitdelen om behaalde vaardigheden visueel aan te tonen.
  • Beveiliging en privacy: Via op rollen gebaseerde machtigingen wordt de toegang tot gegevens beperkt op type gebruiker, context en relatie.

Voor welke versies van Blackboard Learn is de integratie beschikbaar?

De integratie HMH Portfolio in de Partner Cloud is beschikbaar voor klanten die in het bezit zijn van een licentie voor Blackboard Learn 9.1, Service Pack 10 en hoger. De integratie is ook beschikbaar via een Building Block voor klanten met een licentie voor Blackboard Learn 9.1, Service Pack 6 tot en met 9.

Zijn er kosten verbonden aan de integratie van HMH Portfolio?

Klanten kunnen de HMH Portfolio-integratie gratis downloaden en installeren via de Partner Cloud. Er moet echter wel een licentie worden gekocht om studenten te laten werken met de HMH Portfolio-integratie in Blackboard Learn. Er zijn verschillende soorten licenties beschikbaar, onderverdeeld in instellingen, afdelingen en studenten. De prijzen variëren naargelang het licentiemodel: instelling, afdeling of student.

Hoe kunnen studenten toegang kopen tot HMH Portfolio?

Op dit moment is het licentiemodel voor betaling per student zo dat studenten toegangscodes voor HMH Portfolio kunnen kopen bij hun instelling (dit kunnen fysieke kaarten zijn met toegangscodes maar ook digitale codes). HMH Portfolio bevat ook voorzieningen voor eCommerce, maar het inschakelen van deze functionaliteit wordt per account geregeld omdat de meeste scholen er de voorkeur aan geven dat studenten de boeken via de school kopen omdat ze dan vouchers kunnen inwisselen. Deze mogelijkheid ontbreekt op dit moment in de eCommerce-functie van HMH Portfolio.

Waar kan ik meer informatie vinden over HMH Portfolio?

Ga voor meer informatie over HMH Portfolio naar www.blackboard.com/schoolchapters.