Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Gebruikersprofielen

Als de cloud is ingeschakeld, worden er automatisch gebruikersprofielen aangemaakt voor gebruikers. Alle gegevens van Blackboard's Cloud Services, inclusief sociale profielen en andere sociale tools, worden gehost in de infrastructuur van de Blackboard Cloud. Zie Cloudbeheeren Veelgestelde vragen over de cloud voor meer informatie.

Profielen

Vertel het verhaal van uw opleiding op één plaats.

Profielen zijn de nieuwe cv's. Gebruik uw profiel om aan medecursisten en werkgevers te laten zien wat u hebt bereikt in opleidingen, projecten, vrijwilligerswerk, stages en werkervaring.

Vertel de wereld wat u hebt gedaan, wat u nu doet en wat u wilt doen als u bent afgestudeerd.

Profielen

Een profiel is niet hetzelfde als uw gebruikersaccount.

  • Een gebruikersaccount weerspiegelt uw studentregistratie-informatie van uw instelling. U kunt uw gebruikersaccountinformatie bewerken door uw persoonlijke gegevens te bewerken.
  • Een profiel weerspiegelt hoe u zichzelf wilt voorstellen aan uw medestudenten, klasgenoten, cursusleiders en werkgevers. U bepaalt uw naam in uw Blackboard-profiel, wat uw academische interesses zijn, en alles wat u wilt delen met anderen.

Profielen worden opgeslagen in de Blackboard-cloud, niet lokaal op de instelling. Dit betekent dat u uw profiel kunt meenemen gedurende uw academische en professionele leven. Als u na uw studie ergens anders gaat studeren of gaat werken, kunt u hetzelfde profiel blijven gebruiken om uw academische relaties en netwerken te onderhouden.

Met het bijgewerkte profiel kunt u een profiel nu ook delen met werkgevers.

Zie Persoonlijke gegevens wijzigen voor meer informatie over gebruikersaccounts.

Zijn de updates geïnstalleerd?

Klik op de afbeeldingen om ze groter weer te geven in uw browser en de tekst leesbaar te maken. Gebruik de knop Terug van uw browser om terug te gaan naar het onderwerp.

Vaststellen of de bijgewerkte profielen zijn geïnstalleerd
Bijgewerkte profielen Profielen niet bijgewerkt
Als u een welkomstscherm ziet van Blackboard + MyEdu of een profielpagina waarmee u werkervaring kunt toevoegen, zijn de updates voor profielen geïnstalleerd. Zie Profielen bijgewerkt voor informatie die geldt voor uw systeem. Als u een profielpagina ziet met een gebied voor berichten, zijn de profielen nog niet bijgewerkt. Zie Profielen niet bijgewerkt voor informatie die geldt voor uw systeem.

Profielavatars

Avatars voor gebruikersprofielen in de cloud verschillen van avatars voor lokale gebruikersaccounts van Learn. Zie Informatie over avatars voor meer informatie.