Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Integratie van Discovery Education Higher Ed

Discovery Education Higher Ed is ontworpen voor instellingen voor hoger onderwijs en deeltijdstudies en biedt met awards bekroonde digitale content die perfect aansluit bij een groot aantal cursussen. Met Discovery Education Higher Ed beschikken faculteitsleden en studenten over een gevarieerd aanbod van dynamisch leermateriaal dat het onderwijs naar een hoger plan tilt en de prestaties van studenten maximaliseert. De content bestaat onder andere uit foto's, audio, leerboeken en schrijfopdrachten. Daarnaast krijgen docenten met Discovery Education toegang tot mogelijkheden voor professionele ontwikkeling om op een succesvolle manier digitale media en technologie te implementeren en te integreren in het klaslokaal.

Discovery Education Higher Ed en Blackboard Learn

De integratie van Discovery Education Higher Ed met het Blackboard Learn-platform maakt het eenvoudig voor cursusleiders om relevante informatiebronnen te vinden en deze te verwerken in cursussen.  

Belangrijkste functies en voordelen

Enkele functies van de integratie:

  • Digitale content van hoge kwaliteit van Discovery
  • Content leverbaar voor 23 van de populairste cursussen in het hoger onderwijs
  • Afgestemd op leerplanoverschrijdende cursusinhoud
  • Content wordt voortdurend bijgewerkt
  • Geoptimaliseerd voor gebruik met alle apparaten, inclusief tablets
  • Toegang tot een gevarieerd aanbod van aanvullende leermiddelen om het onderwijs te verrijken, zoals audio, leerboeken en schrijfopdrachten

De knop Share with Blackboard in de catalogus met online-inhoud van Discovery Education Higher Ed is zeer belangrijk! Hiermee kunnen cursusleiders namelijk eenvoudig gekozen resources integreren in hun cursussen.

Voor welke versies van Blackboard Learn is de integratie beschikbaar?

De integratie Discovery Education Higher Ed in de Partner Cloud is beschikbaar voor klanten die in het bezit zijn van een licentie voor Blackboard Learn 9.1, Service Pack 10 en hoger.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruiken van de integratie Discovery Education Higher Ed?

Klanten kunnen de integratie Discovery Education Higher Ed kosteloos downloaden en installeren via de Partner Cloud. Er moet echter wel een licentie worden gekocht om cursusleiders en studenten toegang te geven tot de inhoud die wordt aangeboden door Discovery Education.

Waar kan ik meer informatie vinden over Discovery Education Higher Ed?

Aanvullende informatie over Discovery Education Higher Ed is beschikbaar op www.blackboard.com/discovery.