Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

eXplorance

Blackboard is een partnerschap aangegaan met eXplorance om een aanpasbare en stabiele oplossing aan te bieden aan instellingen die binnen Blackboard Learn een volledig geautomatiseerde voorziening voor feedback en leerervaringen beschikbaar willen stellen.

Stimuleer een cultuur van continue verbetering met real-time, actiegerichte gegevens

eXplorance BlueTM is een op het web gebaseerde LEM-oplossing (Learning Experience Management) gespecialiseerd in implementatie en maatwerk op brede schaal. Blue combineert feitelijke feedback met toekomstgerichte Predictive Analytics om een meer complete evaluatie te geven van verbeteringen voor zowel de faculteit als studenten, met als doel studenten aan te trekken en vast te houden, medewerkers en studenten meer betrokken te maken en extra waarde te creëren voor alle belanghebbenden.

Blue wordt geleverd met cursusevaluaties, enquêtes, toetsen, tools voor onlineverkiezingen, 360-reviews en functioneringsverslagen, evenals processen waarmee instellingen alle aspecten van de onderwijs- en leerervaring kunnen benchmarken, evalueren, analyseren, verbeteren en monitoren.

Belangrijkste voordelen

 • Integratie: naadloze integratie met Blackboard Learn en het SIS van een instelling betekent dat instellingen bestaande IT-investeringen kunnen inzetten voor een optimaal resultaat.
 • Automatisering: complete automatisering van het aanmaken van enquêtes, gegevensanalyse en rapportdistributie op basis van verschillende criteria betekent directe toegang tot actiegerichte gegevens.
 • Grotere betrokkenheid van faculteit: de mogelijkheid om enquêtes aan te passen (met de juiste machtiging) en real-time responsen te bekijken, bevordert de betrokkenheid van faculteitsmedewerkers in het feedbackproces.
 • Geavanceerde vraagformulering: voorzieningen voor geavanceerde vraagformulering stelt instellingen in staat om cursusevaluaties te maken die inspelen op unieke behoeften.
 • Minimale belasting van IT: SIS-integratie is geautomatiseerd en dynamische Building Blocks worden bijgewerkt in de backend, zodat Blackboard-beheerders een installatie maar één keer hoeven uit te voeren.
 • Toegankelijkheid: de certificering voor verschillende toegankelijkheidsvoorzieningen en de compatibiliteit met alle apparaten, betekent dat Blue voor alle gebruikers dezelfde ervaring oplevert.
 • Ondersteuning bij implementatie en onboarding: eXplorance werkt nauw samen met instellingen om de oplossing te implementeren, personeel op te leiden en 'best practices' toe te passen op het evaluatieproces.

Wat maakt Blue uniek?

 • Geautomatiseerde, aangepaste distributie van enquêtes, evaluaties en resultaten: Blue biedt diepe functionaliteit met de focus op automatisering, delegatie en distributie van enquêtes, evaluaties en rapporten.
 • Aanpassing op het niveau van de cursusleider en toegang tot real-time gegevens: voorzieningen voor self-service en personalisering vergroten de betrokkenheid van faculteitsmedewerkers bij het evaluatieproces.
 • Gespecialiseerde functionaliteit: door speciale functies zoals dual-schaal analyse, adaptieve vraagformulering, de mogelijkheid om eenvoudig cursussen te evalueren die door het team zijn gegeven en een diepe integratie met het SIS kunnen instellingen cursusevaluaties maken die aansluiten bij hun behoeften.
 • Toegang van studenten tot gegevens: met de juiste machtigingen hebben studenten toegang tot real-time en historische cursusevaluatiegegevens, waardoor de betrokkenheid van studenten toeneemt en er extra waarde wordt gecreëerd.

Op welke markten van Blackboard is de Blue-integratie beschikbaar?

De Blue-integratie is beschikbaar voor de Noord-Amerikaanse markten en de internationale markten voor hoger onderwijs.

Hoe ga ik aan de slag?

De integratie van eXplorance Blue is beschikbaar via de Blue Portal Integrator (BPI) voor Blackboard-klanten met een licentie voor Learn 9.0 en hoger.

Klanten moeten een licentie kopen om de integratie met Blackboard Learn te kunnen gebruiken.

eXplorance werkt nauw samen met uw instelling om de oplossing te implementeren, personeel op te leiden en 'best practices' toe te passen op het evaluatieproces.

Als u meer informatie wilt of een demo wilt aanvragen, klikt u hier.

Wie is eXplorance?

eXplorance is een bedrijf dat is gevestigd in Montreal en dat volledig geïntegreerde, op het web gebaseerde software voor cursusevaluaties en enquêtes ontwikkelt. Blue is de stabiele oplossing van eXplorance voor het managen van feedback. Het product werkt binnen de gehele organisatie om het proces van het verspreiden, verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens mogelijk te maken. Meer dan 3,7 miljoen gebruikers in het onderwijs, het bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties maken gebruik van eXplorance Blue, waaronder verschillende toonaangevende onderwijsinstellingen en universiteiten.

Als u meer wilt weten over eXplorance, gaat u naar hun website.