Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Get Started

Aandachtspunten

Lees de volgende informatie voordat u Blackboard Learn gaat gebruiken:

  • De instelling kan bepaalde tools binnen Learn uitschakelen. Als u merkt dat u geen toegang hebt tot bepaalde tools, neemt u contact op met uw instelling.
  • Dankzij de open structuur van Blackboard Learn beschikken u en uw instelling over veel creatieve mogelijkheden. De namen voor items in Blackboard Learn kunnen afwijken van de namen die worden gebruikt in de documentatie.
  • Met behulp van Building Blocks kunnen instellingen externe toepassingen, tools, inhoud en diensten integreren in Blackboard Learn.

Compatibele browsers

Zie Ondersteunde browsers voor een lijst van ondersteunde browsers en besturingssystemen.

Neem contact op met de helpdesk van uw instelling als u wilt weten welke versie van Blackboard Learn er wordt gebruikt op uw instelling, aangezien de compatibiliteit per versie verschilt.

U kunt Blackboard Mobile Learn op verschillende mobiele apparaten gebruiken, zoals een BlackBerry®, apparaten met Android, en apparaten met Apple iOS zoals iPhone en iPod Touch. Neem contact op met uw instelling als u wilt weten of Blackboard Mobile Learn beschikbaar is.

Cursusinhoud afdrukken

Aangezien Blackboard Learn een oplossing is die volledig webgebaseerd is, wordt het afdrukken geregeld via de webbrowser die u gebruikt. Als de inhoud bestaat uit een bijgevoegd bestand, zoals een document van Microsoft® Word of Excel, gebruikt de afdrukfunctie van dat programma.

In de meeste browsers kunt u de Help raadplegen om informatie over afdrukken te vinden.

Als u extra hulp nodig hebt bij het afdrukken van cursusinhoud, neemt u contact op met de helpdesk van uw instelling.