Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Het tabblad Cursussen

Het tabblad Cursussen bevat een lijst met de cursussen waarbij u bent ingeschreven. Instellingen hebben de mogelijkheid om de namen van tabbladen te wijzigen.

Het tabblad Cursussen nader bekeken

  1. Cursus zoeken: u kunt zoeken naar een cursus en de cursus inzien, als dit is toegestaan. Typ een of meer trefwoorden in het vak en klik op Start. De resultaten worden weergegeven op de pagina Bladeren door cursuscatalogus.
  2. Cursuslijst: via deze lijst hebt u toegang tot elke cursus waarbij u bent ingeschreven of waarvan u de cursusleider bent. Als u bijvoorbeeld een student bent in twee cursussen en een onderwijsassistent in één cursus, is de cursuslijst opgesplitst in de cursussen waarbij u bent ingeschreven en de cursus waarvoor u een onderwijsassistent bent.
  3. Cursuscatalogus: u kunt in de catalogus zoeken naar cursussen of organisaties. Selecteer een koppeling voor een categorie of klik op Bladeren door cursuscatalogus om de zoekopdracht te starten. Zie Cursuscatalogus voor meer informatie.

Als uw instelling beschikt over een licentie voor Community Engagement, bevat de organisatiecatalogus een overzicht van alle organisaties op de instelling in gedefinieerde categorieën, zoals organisatietype of semesterbeschikbaarheid.

Gastgebruikers kunnen bladeren in de catalogus en een voorbeeld van cursussen weergeven. Gasten hebben geen toegang tot de gehele cursus. Cursusleiders bepalen of gebruikers een voorbeeld mogen bekijken van een cursus voordat zij zich inschrijven.

Het is mogelijk dat uw instelling een andere catalogus gebruikt of helemaal niet werkt met een catalogus.

Cursusinschrijvingen

Cursusinschrijvingen worden door de instelling afgehandeld. Als u zich hebt ingeschreven voor een cursus maar u de cursus niet in de cursuslijst ziet staan, of als u bent ingeschreven voor de verkeerde cursus, neemt u contact op met de instelling.

U kunt oude of overbodige cursussen niet verwijderen, maar wel verbergen.

De instelling bepaalt alle opties in Blackboard Learn, dus ook of u modules kunt aanpassen. Als u de onderstaande stappen niet kunt uitvoeren, overlegt u met de instelling.

Een cursus verbergen in de lijst

U gebruikt dezelfde stappen om een cursus te verbergen vanaf het tabblad Cursussen of vanuit de module Mijn cursussen op het tabblad Mijn instituut

  1. Klik op het pictogram Beheren dat verschijnt wanneer u de muisaanwijzer over de module beweegt.
  2. Zoek de rij voor de cursus die u wilt verbergen en schakel het selectievakje in de kolom Cursusnaam uit.
  3. Zorg dat alle selectievakjes in de rij van die cursus zijn uitgeschakeld.
  4. Herhaal dit voor alle cursussen die u wilt verbergen.
  5. Klik opVerzenden.