Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Profielen

Profielen zijn de nieuwe cv's

Gebruik profielen om aan medecursisten en werkgevers te laten zien wat u hebt bereikt in opleidingen, projecten, vrijwilligerswerk, stages en werkervaring.

Profielen

Een profiel is niet hetzelfde als uw gebruikersaccount.

  • Een gebruikersaccount weerspiegelt uw studentregistratie-informatie van uw instelling. U kunt uw gebruikersaccountinformatie bewerken door uw persoonlijke gegevens te bewerken.
  • Een profiel weerspiegelt hoe u zichzelf wilt voorstellen aan uw medestudenten, klasgenoten, cursusleiders en werkgevers. U bepaalt uw naam in uw Blackboard-profiel, wat uw academische interesses zijn, en alles wat u wilt delen met anderen.

Profielen worden opgeslagen in de Blackboard-cloud, niet lokaal op de instelling. Dit betekent dat u uw profiel kunt meenemen gedurende uw academische en professionele leven. Als u na uw studie ergens anders gaat studeren of gaat werken, kunt u hetzelfde profiel blijven gebruiken om uw academische relaties en netwerken te onderhouden.

Met het bijgewerkte profiel kunt u een profiel nu ook delen met werkgevers.

Het bijgewerkte profiel

De update zorgt ervoor dat u uw identiteit ook buiten de instelling kunt gebruiken en dus ook kunt delen met bijvoorbeeld werkgevers waar u solliciteert. Profielen van Learn zijn nu verbonden met profielen op MyEdu, een site die als doel heeft studenten te helpen met het realiseren van hun doelen en ze voor te bereiden op een succesvolle carrière. Zie myedu.com voor meer informatie.

Wanneer u uw profiel de eerste keer opent of de eerste keer opent nadat de functie is bijgewerkt, wordt u gevraagd om een koppeling te maken met een MyEdu-account of een dergelijke account aan te maken. Als u uw profiel niet wilt verbinden met MyEdu, selecteer dan I am employed by in de vervolgkeuzelijst op de pagina Let's get started!.

Zijn de updates geïnstalleerd?

Wanneer u de onderwerpen in de volgende tabel raadpleegt, bekijkt u informatie in het gedeelte van Blackboard Help voor studenten. Als u klaar bent, moet u de rol Cursusleider selecteren in de vervolgkeuzelijst boven aan de pagina om terug te gaan naar de onderwerpen voor cursusleiders.

Klik op de afbeeldingen om ze groter weer te geven in uw browser en de tekst leesbaar te maken. Gebruik de knop Terug van uw browser om terug te gaan naar het onderwerp.

Vaststellen of de bijgewerkte profielen zijn geïnstalleerd
Bijgewerkte profielen Profielen niet bijgewerkt
Als u een welkomstscherm ziet van Blackboard + MyEdu of een profielpagina waarmee u werkervaring kunt toevoegen, zijn de updates voor profielen geïnstalleerd. Zie Profielen bijgewerkt voor informatie die geldt voor uw systeem en studenten die profielen gebruiken. Als u een profielpagina ziet met een gebied voor berichten, zijn de profielen nog niet bijgewerkt. Zie Profielen niet bijgewerkt voor informatie die geldt voor uw systeem en studenten die profielen gebruiken.