Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Opnamen van de Blackboard Innovative Teaching Series voor 2012

Deze informatiebronnen zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Strategies to Engage Students

Gezien het feit dat de betrokkenheid van studenten een zeer belangrijke rol speelt bij het ontwikkelen en aanbieden van een efficiënte onlinecursus, wordt in deze sessie aandacht besteed aan de manieren waarop ontwikkelaars van cursussen en cursusleiders schrijfstrategieën kunnen leren aan studenten door dezelfde strategieën te gebruiken als bij het ontwikkelen van een cursus. In deze praktijkcursus Schrijven worden uitdagende technieken gebruikt die kunnen worden toegepast op verschillende inhoudsgebieden met de nadruk op cursusdoelstellingen, verwachtingen, samenwerking en doorlopende feedback.

video  Strategies to Engage Students (Windows Media Player-film | 44m 28s)

Follow-up voor Strategies to Engage Students

In dit follow-up webinar worden de technische procedures gedemonstreerd voor het implementeren van de aanbevolen praktijken die worden besproken in Strategies to Engage Students.

video  Strategies to Engage Students (WebEx-webinar | 24m 27s)

Ten Ideas to Help Students Be More Engaged in Online Classes

In dit webinar worden heldere methoden beschreven om studenten meer betrokken te krijgen bij de onlineleeromgeving. In deze sessie worden eenvoudige en efficiënte ideeën gepresenteerd die zonder problemen kunnen worden geïntegreerd in een cursus.

video  Ten Ideas to Help Students be More Engaged in Online Classes (Windows Media Player-film | 51m 02s)

Assessing Student Engagement for Continuous Course Improvement

Cursusleiders en docenten moeten weten of studenten zich betrokken voelen bij een cursus. Het is een uitdaging om gedurende de cursus de mate van betrokkenheid te meten en continu verbeteringen aan te brengen. In deze sessie worden algemene strategieën voor het monitoren en meten van betrokkenheid beschreven. Daarnaast worden er tips gegevens voor het implementeren van de strategieën.

video  Assessing Student Engagement for Continuous Course Improvement (Windows Media Player-film | 45m 51s)

Follow-up voor Assessing Student Engagement for Continuous Course Improvement

In dit follow-up webinar worden de technische procedures gedemonstreerd voor het implementeren van de aanbevolen praktijken die worden besproken in Assessing Student Engagement for Continuous Course Improvement.

video  Assessing Student Engagement for Continuous Course Improvement (WebEx-webinar | 13m 18s)

Efficient Collaboration and Team Building in the Distance Learning Environment

Teneinde de samenwerking tussen studenten te verbeteren, ontwikkelen cursusleiders vaal groeps- of teamprojecten en -activiteiten. Het faciliteren en beheren van online groepsactiviteiten kan tijdrovend zijn. In deze sessie worden strategieën behandeld voor het bevorderen van de samenwerking tussen studenten en het bouwen van teams in de online-omgeving.

video  Efficient Collaboration and Team Building in the Distance Learning Environment (Windows Media Player-film | 43m 43s)

Follow-up voor Efficient Collaboration and Team Building in the Distance Learning Environment

In dit follow-up webinar worden de technische procedures gedemonstreerd voor het implementeren van de aanbevolen praktijken die worden besproken in Efficient Collaboration and Team Building in the Distance Learning Environment.

video  Efficient Collaboration and Team Building in the Distance Learning Environment (WebEx-webinar | 9m 06s)