Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Cursusstructuur: Conferentiesessie

Deze cursusstructuur is ontworpen als een webomgeving waarin u en uw medepresentatoren sessiemateriaal kunnen plannen en bouwen. Hierdoor hebt u de beschikking over een interactieve community voor deelnemers vóór, tijdens en na de conferentie.

U kunt ervoor kiezen een gebied zoals Sessieschema's alleen beschikbaar te stellen aan de presentatoren en deelnemers toegang te geven tot de gebieden Onderzoek en Informatiebronnen en koppelingen.

Klaar om aan de slag te gaan?

U kunt dit onderwerp afdrukken en raadplegen als u de cursus gaat maken. Het is misschien ook een goed idee het onderwerp Werken met cursusstructuren af te drukken als naslagmateriaal.

Het cursusmenu gebruiken

Inhoudsgebieden en cursustools van de cursusstructuur Conferentiesessie
Type inhoud Beschrijving
Mededelingen Als u de tool Mededelingen instelt als het beginpunt van de cursus, zien deelnemers altijd eerst nieuwe mededelingen wanneer ze de cursus openen. U kunt hier reminders voor sessies publiceren en wijzigingen van het schema om iedereen op de hoogte te houden.

Zie  Mededelingen voor meer informatie.

Sessiegegevens Gebruik het inhoudsgebied Sessiegegevens om basisinformatie beschikbaar te stellen, zoals de datum, tijd en locatie van de sessie en een beschrijving van het programma.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied voor meer informatie.

Mijn presentator Gebruik het gebied  Mijn presentator voor biografieën en contactgegevens van de presentatoren, zodat deelnemers meer informatie hebben over de presentatoren en eventueel al vragen kunnen stellen.

Zie Contactpersonen voor meer informatie.

Sessiemateriaal In het gebied Sessiemateriaal kunt u inhoud publiceren die deelnemers kunnen inzien en downloaden. U kunt vóór de sessie achtergrondmateriaal en handouts beschikbaar stellen en na de sessie de diavoorstelling of video-opnamen van de sessie.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied voor meer informatie.

Informatiebronnen en koppelingen Het gebied Informatiebronnen en koppelingen is bedoeld voor het delen van aanvullend materiaal, zoals relevante webartikelen en een onderzoeksbibliografie.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied voor meer informatie.

Deelname In het inhoudsgebied Deelname kunnen deelnemers van gedachte wisselen en vragen stellen in de discussieforums en blogs. Stimuleer en actieve discussie over het onderwerp van uw sessie door vragen te stellen en te reageren op ideeën van deelnemers.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied, Discussieruimte en Blogs voor meer informatie.

Onderzoek Het inhoudsgebied Onderzoek is alleen zichtbaar voor presentatoren en is bedoeld voor het delen van bestanden en koppelingen tijdens de onderzoeks- en planningfase van de sessie.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied voor meer informatie.

Sessieschema's Plan uw sessie door samen te werken in het gebied Sessieschema's. Dit gebied is alleen zichtbaar voor presentatoren. U kunt hier versies van de diavoorstelling of het script uitwisselen, brainstormen over ideeën voor discussieonderwerpen of blogberichten, en de taken verdelen tussen presentatoren.

Zie Inhoud maken in een inhoudsgebied voor meer informatie.

Tools Geef deelnemers op één pagina toegang tot alle beschikbare cursustools. Veelgebruikte cursustools kunt u toevoegen aan het cursusmenu, zodat studenten de tools eenvoudig kunnen gebruiken.

Zie Beschikbaarheid van tools beheren voor meer informatie.

Help Blackboard Help bevat procedures voor taken die u kunt uitvoeren in het systeem. Uiteraard kunt u zoeken in de Help.

U kunt de cursusstructuur aanpassen door inhoudsgebieden een andere naam te geven, te verwijderen, te verbergen of toe te voegen. Ook kunt u koppelingen naar tools toevoegen.