Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Macmillan Higher Education

Macmillan Higher Education publiceert zowel schriftelijk als digitaal cursusmateriaal in meer dan 17 vakgebieden in de Verenigde Staten en Canada, en staat bekend om de hoge kwaliteit van de inhoud, innovatieve pedagogie en een bekroond ontwerp. Voorbeelden van academische imprints van Macmillan Higher Education zijn Bedford/St. Martin’s, W.H. Freeman, Worth Publishers en Hayden-McNeil.

Blackboard Learn en Macmillan Higher Education

Blackboard en Macmillan Higher Education zijn een zeer belangrijk partnerschap aangegaan om direct binnen het Blackboard Learn-platform naadloze toegang te bieden tot portaal- en cursusinhoud van Macmillan. Met de integratie van Macmillan Higher Education kunt u uw cursussen zo aanpassen dat deze uw specifieke onderwijsdoelen weerspiegelen en de betrokkenheid van studenten verbeteren. U kunt eenvoudig de gewenste inhoud van hoge kwaliteit selecteren, deze aanpassen aan de behoeften van een cursus en per hoofdstuk en onderwerp koppelen binnen uw Blackboard Learn-cursus.

Functies en voordelen

  • Naadloze toegang: Eenmalige aanmelding zorgt ervoor dat u en uw studenten zich maar één keer hoeven te aanmelden voor toegang tot alle cursusbronnen.
  • Eén cijferlijst, automatisch bijgewerkt: Cijfers voor alle opdrachten en beoordelingen van Macmillan worden automatisch toegevoegd aan Blackboard Learn Grade Center, zodat u en uw studenten op één plek de prestaties van een klas kunnen bekijken.
  • Diepe koppelingen: De mogelijkheid om inhoud te koppelen aan hoofdstukken en onderwerpen betekent dat u de inhoud van Macmillan kunt gebruiken die aansluit bij de specifieke behoeften van hun cursus, zodat studenten altijd op het juiste moment eenvoudig toegang hebben tot het juiste leermateriaal.
  • Vertrouwde werkstromen: Het feit dat inhoud van Macmillan vanuit een inhoudsgebied van een cursus toegankelijk is voor u, betekent dat u eenvoudig inhoud kunnen vinden en aanpassen binnen de eigen werkstroom van Blackboard Learn.
  • Privacy van studentengegevens: Gegevens van studenten blijven veilig en privé.

Welke digitale producten van Macmillan zijn beschikbaar via de integratie?

  • Portalen van Macmillan: de portalen van W.H. Freeman en Worth blinken uit op het gebied van innovatie, gebruiksgemak en prijs-prestatieverhouding. Gericht op de natuurwetenschappen en sociale wetenschappen wordt elk portaal gevormd door een volledig aanpasbaar eTextbook, een overvloed aan mediabronnen en een gevarieerd aanbod van functies voor beoordeling en cursusbeheer.
  • Cursussen van Macmillan: Met een focus op de geesteswetenschappen zijn de cursussen van Bedford/St. Martin’s gevormd door de behoeften van elke discipline en worden ze aangeboden met zeer veel innovatieve, digitale inhoud inclusief een volledig aanpasbaar eTextbook, documenten, afbeeldingen, audio en een complete suite met beoordelingsinstrumenten waarmee docenten de voortgang van studenten kunnen volgen.

Hoe ga ik aan de slag met de integratie?

Nadat het Building Block Partner Cloud is geïnstalleerd en de Macmillan-integratie is geconfigureerd, kunt u inhoud van Macmillan toevoegen aan uw cursussen via het tabblad Inhoud van partner in een inhoudsgebied van uw Blackboard Learn-cursus. De eerste keer dat u inhoud van Macmillan wilt gebruiken, moet u zich registreren met uw Macmillan-account om uw Macmillan-cursus te koppelen aan de cursus van Blackboard Learn. Deze koppeling zorgt er daarna voor dat eenmalige aanmelding beschikbaar komt voor u en uw studenten in de cursus, dat er directe toegang is tot inhoud van Macmillan en dat cijfers worden gesynchroniseerd met Blackboard Grade Center.

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Uw accountmanager bij Macmillan kan u helpen met vragen die u hebt over de Macmillan-integratie.