Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Blackboard Store

Met de geïntegreerde Blackboard Store kunt u zoeken naar geschikt cursusmateriaal en dit gebruiken in een cursus. Studenten kunnen een uitgebreide lijst bekijken van al het benodigde cursusmateriaal en vanuit Blackboard Learn aankopen doen. Het Building Block Blackboard Store biedt toegang tot drie tools:

  • Course Materials Hub:Een module voor het researchen van cursusmateriaal, het verzamelen van digitale en fysieke informatiebronnen in aanwervingslijsten, en het delen van deze lijsten met studenten en collega's. De Course Materials Hub is beschikbaar voor alle klanten, ongeacht of ze al dan niet een overeenkomst hebben afgesloten met de Blackboard Store voor de levering van cursusmateriaal.
  • Blackboard StoreTM Commerce: Hier kunnen studenten een lijst bekijken met het cursusmateriaal dat beschikbaar is voor aankoop.
  • Blackboard BookshelfTM: Hier kunnen studenten cursusmateriaal raadplegen en ordenen, zelfs nadat de cursus is afgesloten. Deze tool bestaat uit een geavanceerde e-Reader, een digitale boekenplank en functies voor mobiele toegang. Studenten kunnen hier de boeken zien die ze hebben gekocht in de Blackboard Store.

De Blackboard Store is compatibel met Blackboard Learn 9.1. Ga naar Behind the Blackboard voor de meest recente informatie over ondersteunde Service Packs en releases.

Raadpleeg de Instructor Guide voor meer informatie.

De Blackboard Store (ook wel de “Commerce”-functie genoemd) en Blackboard Bookshelf zijn alleen beschikbaar als uw instelling deze tools heeft ingeschakeld door het afsluiten van een overeenkomst met Blackboard.

Course Materials Hub

De Blackboard Store biedt geavanceerde voorzieningen voor het researchen, ontdekken en aanwerven van cursusmateriaal via de Course Materials Hub. Als uw school geen overeenkomst heeft afgesloten met de Blackboard Store voor de levering van cursusmateriaal, kunt u toch zoeken naar informatiebronnen, cursusmateriaal verzamelen in een lijst en deze lijst via openbare URL's delen met collega's en studenten. Als uw school wel een overeenkomst heeft met de Blackboard Store en de Commerce-functie heeft ingeschakeld, kunt u lijsten met cursusmateriaal koppelen aan een cursus van Blackboard, zodat uw studenten het materiaal voor de cursus automatisch zien wanneer ze de Blackboard Store bezoeken.