Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Jones & Bartlett Learning

Bespaar tijd door te kiezen voor onderwijsprogramma's en -voorzieningen van wereldklasse

Jones & Bartlett Learning (JBL) ontwikkelt onderwijsprogramma's en -voorzieningen die zorgen voor een verbetering van de leerresultaten en de prestaties van studenten. JBL doet dit door gezaghebbend materiaal dat is geschreven door gerespecteerde auteurs te combineren met innovatieve, in de praktijk bewezen en uitdagende technologische toepassingen die tegemoet komen aan de verschillende behoeften van de cursusleiders, studenten en professionals van dit moment. Zie www.jblearning.com voor meer informatie over Jones & Bartlett Learning.

U kunt koppelingen naar cursussen van Jones & Bartlett Learning Navigate 2.0 toevoegen aan een cursus van Blackboard Learn. Op deze manier kunnen studenten Jones & Bartlett transparant gebruiken vanuit Blackboard.

Als u Jones & Bartlett niet ziet, heeft uw school dit Building Block niet ingeschakeld.

Koppelingen naar Jones & Bartlett Learning toevoegen aan uw cursus

  1. Ga naar een inhoudsgebied, selecteer Inhoud van uitgever en klik op Commerciële inhoud.

    Afhankelijk van uw instelling, ziet u mogelijk Partnerinhoud in plaats van Commerciële inhoud.

  2. Via de pagina Commerciële inhoud die nu verschijnt, kan de cursusleider het gewenste materiaal van partners selecteren. Als u de optie Jones & Bartlett Learning wilt selecteren, klikt u op het pictogram Jones & Bartlett Learning. Bij Gekoppelde partners ziet u de partners die al aan de cursus zijn gekoppeld.
  3. Voltooi de instellingen van Jones & Bartlett Learning.
  4. Als u de volgende keer een koppeling naar Jones & Bartlett Learning volgt, gaat u rechtstreeks naar de pagina voor het selecteren van partnerinhoud.
  5. Als u de gewenste koppelingen naar Jones & Bartlett Learning hebt geselecteerd, kunnen uw studenten deze kiezen binnen het betreffende inhoudsgebied.