Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Aanbevolen procedure: Opdrachten presenteren

U kunt opdrachten op verschillende manieren aanbieden aan studenten. Neem de volgende opties door en stel vast welke aanpak voldoet aan uw behoeften. U kunt natuurlijk ook een nieuwe methode bedenken om uw doelen te realiseren.

Optie A: voeg alle opdrachten toe aan één inhoudsgebied.

Hoe het werkt:

Maak een inhoudsgebied Opdrachten en voeg daar alle opdrachten toe.

Voorgestelde toepassing:

Kies deze optie om het maken van opdrachten eenvoudig te houden en studenten snel toegang te geven tot alle opdrachten voor de cursus.

 

blauwe lijn

Optie B: voeg opdrachten toe aan verschillende inhoudsgebieden, in de buurt van de cursusinhoud waarop ze betrekking hebben.

Hoe het werkt:

Nadat u verschillende inhoudsgebieden hebt ingesteld voor de cursus, kunt u opdrachten gaan toevoegen. Maak bijvoorbeeld inhoudsgebieden voor elke week van de cursus, zodat studenten eenvoudig per week kunnen zien waaruit het overzicht bestaat, welke materiaal ze moeten doornemen, welke colleges er zijn en welke opdracht ze moeten inleveren.

Voorgestelde toepassing:

In het geval van een cursus die volledig online wordt gegeven, is deze methode een effectieve manier om opdrachten te integreren met cursusinhoud. U hebt maar één pagina nodig om studenten alles aan te bieden wat ze nodig hebben voor een studie-eenheid.

 

blauwe lijn

Optie C: voeg cursuskoppelingen toe naar opdrachten in andere inhoudsgebieden, mappen of leermodules.

Hoe het werkt:

Het inhoudsgebied Opdrachten is de centrale locatie voor het weergeven en bijwerken van opdrachten. Als u opdrachten in de vorm van koppelingen toevoegt aan andere cursusgebieden, kunt u opdrachten tegelijk met cursusinhoud aanbieden. Hoewel deze optie een extra handeling vereist, is deze oplossing geschikt voor verschillende soorten cursusstructuren en is het resultaat een geïntegreerde, samenhangende leerervaring.

Voorgestelde toepassing:

Deze optie is het meest geschikt voor cursusleiders die uitgebreide cursussen geven met uitsluitend online-aanwezigheid. Het aanpassen van opdrachten gaat eenvoudig en studenten hebben toch gemakkelijk toegang tot opdrachten.