Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Toets- en enquêteresultaten

U kunt in het Grade Center statistische gegevens bekijken van toetsen en enquêtes. U kunt bijvoorbeeld voor een toets het percentage studenten zien dat een bepaald antwoord heeft gekozen voor een meerkeuzevraag.

Aangezien enquêtes niet worden beoordeeld, wordt er voor ingezonden enquêtes een vinkje weergegeven in de betreffende cel in het Grade Center.

Toets- of enquêteresultaten bekijken

  1. Ga in het Grade Center naar de kolom van een toets of enquête.
  2. Open het contextmenu van de kolom en klik op Pogingstatistieken. De resultaten worden weergegeven op de pagina Statistieken.

Aangezien enquêtes anoniem zijn, is het niet mogelijk antwoorden van afzonderlijke studenten te bekijken. Als de enquête een open vraag bevat, worden alle bijbehorende antwoorden weergegeven.

Resultaten downloaden

In het Grade Center kunt u in het contextmenu van de kolom van een toets of enquête ook de optie Resultaten downloaden kiezen. Met deze optie kunt u de vragen en antwoorden compileren in een spreadsheet en offline controleren.

Wanneer u toetsresultaten downloadt, bevatten deze de namen en gebruikersnamen van gebruikers. In tegenstelling tot toetsen, zijn enquêtes bedoeld voor het verzamelen van meningen van studenten en kunnen ze eerlijk antwoorden omdat hun identiteit niet bekend wordt gemaakt. Dit betekent dat gedownloade enquêteresultaten geen gegevens bevatten waarmee een gebruiker kan worden geïdentificeerd. 

Gedownloade toets- en enquêteresultaten bevatten geen statistische informatie.

Opmaakopties

Wanneer u gegevens downloadt, kunt u het scheidingsteken selecteren voor de gedownloade resultaten voor de toets of enquête. In CSV-bestanden worden de gegevens gescheiden door komma's. In TXT-bestanden worden de gegevens gescheiden door tabs. 

Als u tijdens het maken van vragen en antwoorden toets- of enquêtegegevens hebt geplakt uit een HTML- of Word-document, kan de spreadsheet HTML-code bevatten.