Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Ongepaste inhoud rapporteren

U kunt misbruik van de tools door andere gebruikers rapporteren in Mijn Blackboard. Wanneer een gebruiker wordt gerapporteerd, controleert uw instelling de inhoud en gerapporteerde gebruiker en onderneemt actie overeenkomstig hun beleidsrichtlijnen voor onlineveiligheid.

het rapporteren van inhoud is anoniem. De gebruiker die gerapporteerd wordt, zal nooit weten wie hem heeft gerapporteerd.

Klik op de vlag op het profiel of de profielkaart van de gebruiker om de persoon te rapporteren. Voer de vereiste gegevens in en verzend het rapport.

Andere tools om misbruik aan te pakken

U komt mogelijk inhoud tegen die u aanstootgevend vindt, maar die niet voldoet aan de criteria van uw instelling om de gebruiker te verwijderen of te blokkeren. Daarom zijn andere tools beschikbaar die u meer controle geven over wat u ziet.

  • Blok: U kunt individuele gebruikers blokkeren. U wordt niet langer weergegeven in het netwerk van de geblokkeerde persoon en de geblokkeerde persoon wordt niet langer in uw netwerk weergegeven. Uw profielupdates worden niet weergegeven in de Mijn Blackboard-stream van de geblokkeerde persoon, en de profielupdates van de geblokkeerde persoon verschijnen niet in uw Mijn Blackboard-stream. De geblokkeerde persoon kan u niet volgen of rechtstreekse berichten sturen. Als u beslist een persoon te blokkeren, kunt u dat later ongedaan maken.
  • Niet meer volgen: U kunt ervoor kiezen een gebruiker niet meer te volgen. De profielupdates van deze persoon worden dan niet meer weergegeven in Mijn Blackboard.