Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Video's van Blackboard voor cursusleiders

Blackboard biedt een grote hoeveelheid video-tutorials om te helpen bij het gebruiken van tools, ontwerpen van cursussen en het beoordelen van studenten. Deze video's zijn op onderwerp bij elkaar gezet in afspeellijsten op YouTube.

Deze video's zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Nuttige afspeellijsten

Assessing Learners: Een afspeellijst voor cursusleiders over het bouwen van toetsen en opdrachten, het beoordelen van werk van studenten en het efficiënt werken met het Grade Center.

Communicating & Collaborating: Een afspeellijst voor cursusleiders met informatie over de communicatie met studenten en hoe de onderlinge samenwerking kan worden gestimuleerd.

Building Your Course: Een afspeellijst voor cursusleiders met informatie over over het samenstellen van een online cursus.

Data, Reporting, and Reuse in Blackboard Learn: Een afspeellijst voor cursusleiders met informatie over het weergeven van cursusgegevens, uitvoeren van rapporten en hergebruiken van cursusinhoud.

Alle video's voor cursusleiders

Blackboard Learn On Demand-zelfstudies voor cursusleiders: De volledige afspeellijst voor de complete serie video-zelfstudies om cursusleiders te helpen bij het werken met tools, het ontwerpen van cursussen en het beoordelen van studenten.

Meer informatie

Zie voor meer informatie over de overstap van On Demand Learning Center naar YouTube: Blackboard Learn Video's.

Raadpleeg voor een lijst met links naar Learn 9.1 video's in Flash-formaat uit het On Demand Learning Center Video-archieven.