Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Get Started

Aandachtspunten

Bij het gebruik van Blackboard Learn moet u rekening houden met het volgende:

  • Uw instelling kan bepaalde tools binnen de toepassing uitschakelen. Als u merkt dat u geen toegang hebt tot bepaalde tools, neemt u contact op met uw instelling.
  • De openheid van Blackboard Learn betekent dat cursusleiders, organisatieleiders en beheerders de interface kunnen aanpassen. De namen voor bepaalde items in Blackboard Learn kunnen dan ook afwijken van de namen die worden gebruikt in de Help of andere documentatie.
  • Met behulp van Building Blocks kan uw instelling externe toepassingen, tools, inhoud en diensten integreren in Blackboard Learn. Instellingen bepalen welke Building Blocks ze installeren, wat betekent dat er in uw omgeving mogelijk andere tools beschikbaar zijn dan de tools die worden beschreven in de Help of andere documentatie.

Compatibele browsers

Zie Ondersteunde browsers voor informatie over ondersteunde browsers en besturingssystemen.

Neem contact op met de helpdesk van uw instelling als u wilt weten welke versie van Blackboard Learn er wordt gebruikt op uw instelling, aangezien de compatibiliteit per versie verschilt.

Blackboard Mobile Learn

U kunt Blackboard Mobile Learn op verschillende mobiele apparaten gebruiken, zoals apparaten van BlackBerry® of met Android™. iOS wordt ook ondersteund. Denk hierbij aan apparaten zoals de iPad, de iPhone en de iPod touch. Neem contact op met de helpdesk van uw instelling als u wilt weten of uw instelling beschikt over Blackboard Mobile Learn.