Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Berichten

De pagina Berichten bevat de berichten die in de afgelopen zeven dagen zijn toegevoegd voor de cursussen en organisaties waarbij u bent ingeschreven en die u volgt. Enkele voorbeelden van berichten die worden weergegeven op deze pagina:

  • Een nieuw blogbericht van een andere cursusdeelnemer.
  • Een nieuw bericht in een discussieruimte waarvan u lid bent.
  • Uw bijdrage aan een wiki in een van uw cursussen.

De pagina Berichten

U kunt de pagina Berichten weergeven via het algemene navigatiemenu. Elk nieuw bericht bevat een deel van de inhoud, de locatie en de auteur. Klik op een bericht om de inhoud aan de rechterkant weer te geven. In het geval van een discussiebericht klikt u op Beantwoorden of Letterlijke tekst om te reageren. U kunt opmerkingen toevoegen en lezen voor wiki-bijdragen en blogberichten. Het is wel zo dat de cursusleider opmerkingen voor een wiki kan uitschakelen. Alleen cursusleiders kunnen opmerkingen toevoegen voor een dagboekvermelding.

Als uw instelling de tools Mensen en Ruimten heeft ingeschakeld, ziet u ook de nieuwste berichten van de mensen en ruimten die u volgt.

Berichten filteren

Dit zijn de opties die u aan de linkerkant kunt kiezen om berichten te filteren:

  • Alle: Alle berichten in uw cursussen weergeven, ook als u zelf nog geen bericht hebt geplaatst. Dit filter wordt niet weergegeven als niemand een bericht heeft gepost in een van uw cursussen.
  • @me: Alleen uw berichten weergeven. Dit filter wordt niet weergegeven als u in geen enkele cursus een bericht hebt gepost.
  • Aangepast: Dit filter kunt u kiezen als er berichten zijn gepost in uw cursussen. Als u zelf berichten hebt gepost, kunt u het selectievakje in het pop-upvak inschakelen om alleen de berichten te zien van de cursussen waaraan u een bijdrage hebt geleverd. Als u geen berichten hebt gepost, is het vak voor dit filter leeg of bevat het geen selectievakje.

Als u een ouder bericht wilt zien dat niet wordt weergegeven, gaat u naar de cursus en de tool waarin het bericht is gemaakt.