Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Profielen bijgewerkt

Zijn de updates geïnstalleerd?

Klik op de afbeeldingen om ze groter weer te geven in uw browser en de tekst leesbaar te maken. Gebruik de knop Terug van uw browser om terug te gaan naar het onderwerp.

Vaststellen of de bijgewerkte profielen zijn geïnstalleerd
Bijgewerkte profielen Profielen niet bijgewerkt
Als u een welkomstscherm ziet van Blackboard en MyEdu of een profielpagina waarmee u werkervaring kunt toevoegen, zijn de updates voor profielen geïnstalleerd en is deze informatie relevant voor u. Als u een profielpagina ziet met een gebied voor berichten, zijn de profielen nog niet bijgewerkt. Zie Profielen niet bijgewerkt voor informatie die geldt voor uw systeem.

Bijgewerkte profielen

Met de bijgewerkt profielfunctie kunt u de vaardigheden en competenties die u hebt opgedaan tijdens uw opleiding op een visuele manier presenteren. Een opvallend profiel is belangrijk in het veranderende onderwijslandschap. De nadruk ligt op resultaten en vaardigheden voor een bepaalde functie en deze aspecten vormen inmiddels dan ook een belangrijke meetwaarde om succes te meten.

De update zorgt ervoor dat u uw identiteit ook buiten de instelling kunt gebruiken en dus ook kunt delen met bijvoorbeeld werkgevers waar u solliciteert. Profielen van Learn zijn nu verbonden met profielen op MyEdu, een site die als doel heeft studenten te helpen met het realiseren van hun doelen en ze voor te bereiden op een succesvolle carrière. Zie myedu.com voor meer informatie.

Uw profiel openen

Klik op de pijl naast uw naam in de koptekst van de pagina om het algemene navigatiemenu weer te geven. Klik op de lege profielafbeelding of uw huidige afbeeldingen om uw profiel te openen.

Uw profiel

Beschrijf uw werkervaring, projecten, competenties en vaardigheden in één uniek, visueel profiel. Laat de wereld weten wat u allemaal kunt.

Uw profiel begint met een voorpagina (Mijn voorpagina) waarop uw belangrijkste gegevens zijn verdeeld over tegels met beknopte informatie. U kunt vanaf deze pagina ook werkervaringen, projecten en competenties delen. Deze pagina is het eerste wat u of anderen zien als ze uw profiel weergeven. 

Bekijk een paar voorbeelden van uitgelichte profielen om te zien hoe u een profiel kunt maken dat pas echt de aandacht trekt.

Zie Profieltegels en instellingen voor meer informatie over het toevoegen van tegels en profielinstellingen.