Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Profieltegels en instellingen

Tegels

Elke tegel op de voorpagina vertegenwoordigt informatie die u wilt vertellen in uw verhaal. U kunt tegels toevoegen via de bibliotheek met tegels onder de huidige verzameling tegels.

Zie Soorten tegels voor informatie over de typen tegels die u kunt toevoegen.

Tegels bewerken

Klik op een tegel om de bijbehorende gegevens te wijzigen.

Tegels ordenen en verwijderen

Op de voorpagina worden tegels automatisch geordend in de volgorde waarin u ze maakt. Klik op Tegels sorteren om de tegels in een andere volgorde te zetten. Verwijder de tegels die u niet meer nodig hebt.

  • U kunt een tegel met de muis naar een andere plek slepen. Sleep de tegel naar de nieuwe locatie. Laat de muisknop los om de tegel neer te zetten.
  • Als u een tegel wilt verwijderen, klikt u op de X in de rechterbovenhoek. Klik op Tegels sorteren om bestanden te verwijderen. Niet alle soorten tegels kunnen worden verwijderd.

Zie  Soorten tegels voor informatie over de tegels die u kunt verwijderen.

Profielkaart

Uw tegels verschijnen in uw bijgewerkte profielkaart, zodat andere gebruikers een beknopt voorbeeld kunnen zien van uw profiel. 

Zie  Andere gebruikers vinden, weergeven en volgen voor meer informatie.

Berichten posten en reageren op de pagina Berichten

Gebruik de pagina Berichten om contact te hebben met mensen die u volgen. Klik op Berichten onder uw avatar om de pagina te openen.

  • Typ tekst in het vak Deel iets en klik op Bericht.
  • Geef feedback op het bericht van een gebruiker. Plaats de muisaanwijzer op een bericht of opmerking en klik op Opmerking.
  • Als u een bericht of opmerking wilt wijzigen, beweegt u de muisaanwijzer over het bericht of de opmerking en klikt u op Bewerken. De aanduiding “GEWIJZIGD” wordt weergegeven om duidelijk te maken dat het volgende is gebeurd:
    • Het bericht of de opmerking is gewijzigd sinds het item is gepubliceerd
    • Het tijdstip van de meest recente wijziging