Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Soorten tegels

Voeg tegels toe aan de voorpagina van uw profiel om aan medecursisten en werkgevers te laten zien wat u hebt bereikt in opleidingen, projecten, vrijwilligerswerk, stages en werkervaring.

Competenties

 • Software waarmee u veel ervaring hebt
 • Technieken die u hebt geleerd
 • Teamvaardigheden
 • Certificeringen voor reanimatie, IT-netwerken en reddend zwemmen
 • Speciale erkenningen van uw instelling, zoals Student van het Jaar
 • Awards voor wedstrijden

U kunt uw eigen competenties opstellen of de competenties gebruiken van het Occupational Information Network (O*NET); een gratis onlinedatabase met definities van beroepen. Zie O*NET Online voor meer informatie. Begin te typen in het tekstvak om een lijst met competenties te genereren.

Competenties koppelen om uw vaardigheidsniveau te demonstreren

U kunt uw kennisniveau laten zien in de competenties die u toevoegt aan uw profiel. Als u erg goed bent in iets, laat dat dan weten aan potentiële werkgevers!

Wanneer u een competentie toevoegt, geef dan aan waar u de vaardigheid hebt geleerd of in de praktijk hebt gebracht. Kies een werkervaring of project waaraan u de competentie koppelt. U kunt een tegel met een competentie aanpassen door erop te klikken en werkervaringen en projecten toe te voegen.

U kunt ook competenties toevoegen wanneer u een werkervaring of project maakt of aanpast.

Elke keer dat u een competentie koppelt aan een werkervaring of project, wordt het vaardigheidsniveau verhoogd. goed in en uitstekend in zijn enkele voorbeelden van competentieniveaus.

Als u een competentie wilt verwijderen, klikt u eerst op de competentie en vervolgens op de X. Niet alleen de competentie zelf wordt dan verwijderd, maar ook koppelingen naar werkervaringen en projecten.


Projecten

 • Projectnaam: De naam van het project waaraan u hebt gewerkt.
 • Beschrijving: Een beschrijving van het project en wat u precies hebt gedaan.
 • Koppelingen naar afbeeldingen en video's van het project: Voeg een video toe of een verzameling afbeeldingen of foto's. MyEdu ondersteunt video's van YouTube en Vimeo, evenals afbeeldingen van Flickr en SlideShare. U kunt maar één item toevoegen, dus kies het item dat het project het beste illustreert.
 • Projecttype: U kunt kiezen uit Academisch, Buiten het curriculum om, Baan of stage, Persoonlijk en Vrijwillig.
 • Competenties: Een lijst met competenties die u hebt ontwikkeld tijdens het werken aan dit project. Voeg elke competentie afzonderlijk toe.

Het project en de competenties worden toegevoegd aan de tegel Project en voorpagina's. De meest recente projectvermelding wordt als eerste weergegeven.

Competenties die u hier toevoegt, verschijnen ook op de pagina Competenties en op voorpagina's.

Klik op Bewerken naast een vermelding om deze te bewerken of te verwijderen. Als u een werkervaring verwijdert, worden de vermelding en koppelingen met competenties ook verwijderd.


Werkervaring

 • Bedrijf: De naam van het bedrijf waarvoor u hebt gewerkt.
 • Functie: Uw functie.
 • Begin- en einddatum: Wanneer u bent gaan werken bij het bedrijf en de datum waarop u bent vertrokken.
 • Functielocatie: De locatie van de functie.
 • Beschrijving: Een beschrijving van uw functie.
 • Competenties: Een lijst met competenties die u hebt ontwikkeld tijdens deze functie. Voeg elke competentie afzonderlijk toe.

De werkervaring wordt toegevoegd aan de tegel Werkervaring en voorpagina's. De meest recente werkervaring wordt als eerste weergegeven.

Competenties die u hier toevoegt, verschijnen ook op de pagina Competenties en op voorpagina's.

Klik op Bewerken naast een vermelding om deze te bewerken of te verwijderen. Als u een werkervaring verwijdert, worden de vermelding en koppelingen met competenties ook verwijderd.


Tegels die u kunt toevoegen

Maak een keuze uit de beschikbare soorten tegels in de bibliotheek. Sommige tegels kunt u maar één keer toevoegen en andere tegels meerdere keren.

Soorten tegels
Naam Kan maar 1x worden toegevoegd Kan meerdere keren worden toegevoegd Kan worden verwijderd Weergeven op eigen pagina
Carrièrestatus Ja   Ja  
Classificatie Ja   Ja  
Competenties   Ja U kunt de tegel verwijderen van de voorpagina, maar de informatie is dan nog wel zichtbaar op de pagina Competenties. U moet de informatie ook verwijderen van de pagina Competenties om de informatie volledig te verwijderen. Klik op Competenties onder uw avatar om de tegels met uw competenties en vaardigheden op een eigen pagina weer te geven.
Cursussen

Als u een bestaande cursus hebt uit MyEdu, blijft uw informatie aanwezig op de voorpagina, maar kunt u deze informatie niet uitbreiden of wijzigen.

  Ja Ja  
Soort graad Ja   U kunt de informatie op de tegel wijzigen, maar niet verwijderen.  
Studievoortgang Ja   U kunt de informatie op de tegel wijzigen, maar niet verwijderen.  
Vreemde talen   Ja Ja  
Geboorteplaats Ja   Ja  
Instelling Ja   U kunt de informatie op de tegel wijzigen, maar niet verwijderen.  
Hoofdvak Ja   U kunt de informatie op de tegel wijzigen, maar niet verwijderen.  
Organisaties   Ja Ja  
Projecten   Ja U kunt de tegel verwijderen van de voorpagina, maar de informatie is dan nog wel zichtbaar op de pagina Projecten. U moet de informatie ook verwijderen van de pagina Projecten om de informatie volledig te verwijderen. Klik op Projecten onder uw avatar om de tegels met uw projecten op een eigen pagina weer te geven.
Sociale netwerken

Het bijgewerkte profiel betekent dat Facebook en Twitter niet zijn geïntegreerd met uw profiel, maar met anderen worden gedeeld via de tegel Sociale netwerken.

Ja   Ja  
Werkervaring   Ja U kunt de tegel verwijderen van de voorpagina, maar de informatie is dan nog wel zichtbaar op de pagina Werkervaring. U moet de informatie ook verwijderen van de pagina Werkervaring om de informatie volledig te verwijderen. Klik op Werkervaring onder uw avatar om de tegels met uw projecten op een eigen pagina weer te geven.
Locatievoorkeur Ja   Ja