Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Profiel verwijderen

Als u uw profiel verwijdert, kunt u het profiel niet meer herstellen. U kunt uiteraard altijd een nieuw profiel maken, maar dit wordt dan niet “opnieuw gekoppeld” aan bestaande gegevens, zoals berichten in ruimten en uw profielprikbord.

U kunt uw profiel verwijderen door te klikken op uw avatar om de pagina Profiel bewerken weer te geven. Het klikken op Mijn Blackboard-profiel verwijderen heeft deze gevolgen:

  • Uw profiel wordt verwijderd. Het betreft hier alle profielgegevens, de profielkaart, de foto voor de avatar, het prikbord van het profiel, berichten die u daar hebt geplaatst en eventuele opmerkingen die andere gebruikers op uw prikbord hebben achtergelaten.
  • U hebt mogelijk geen toegang tot bepaalde inhoud in uw cursussen. Items die vanuit de cloudservices zijn opgenomen in de stream met berichten van een gebruiker zijn niet toegankelijk.
  • De tool Mensen is niet meer beschikbaar. U hebt geen toegang meer tot de tool Mensen en u kunt geen volledige profielen van andere gebruikers meer bekijken (profielkaarten zijn nog wel zichtbaar). Bovendien kan uw profiel niet meer worden gevonden omdat het niet meer bestaat. Eventuele opmerkingen van u op het prikbord van andere gebruikers worden weergegeven als "Gebruiker verwijderen".
  • De tool Berichten is niet meer beschikbaar. U hebt geen toegang meer tot de tool Berichten in Mijn Blackboard en uw bijdragen aan bestaande berichten worden weergegeven als "Verwijderde gebruiker". De tools Cursusberichten en E-mail verzenden werken nog wel gewoon in uw cursussen.
  • De tool Ruimten is niet meer beschikbaar. U hebt geen toegang meer tot ruimten. Eerdere bijdragen aan ruimten worden weergegeven als “Verwijderde gebruiker.”
  • U wordt als een anonieme gebruiker weergegeven in xpLor. Eventuele bijdragen aan forums in xpLor of bijdragen aan opdrachten/toetsen van xpLor worden weergegeven als “Verwijderde gebruiker” in de xpLor-interface.
  • Uw MyEdu-profiel wordt verwijderd. Als u het bijgewerkte profiel hebt, wordt uw MyEdu-profiel ook verwijderd.