Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Lesoverzichten

Een lesoverzicht is een opslaglocatie voor inhoud, vergelijkbaar met een inhoudsgebied of een map. In een lesoverzicht kunt u het lesprofiel, de doelstellingen en de inhoudsitems zien die nodig zijn om een les te voltooien. De cursusleider kan informatie geven over de manier waarop uw kennis wordt gemeten, welke materialen u nodig hebt, de duur van de les en wat u moet weten als de les is afgerond.

Lesoverzichten worden meestal beschikbaar gesteld in inhoudsgebieden, maar de cursusleider kan ze ook opnemen in leermodules en mappen.

Een lesoverzicht weergeven

Selecteer in het cursusmenu het inhoudsgebied met het lesoverzicht en klik op de naam. Als de cursusleider een beschrijving heeft toegevoegd, ziet u deze achter de titel.

De algemene informatie en inhoudsitems van het lesoverzicht worden onder de titel weergegeven. Het bovenste gedeelte bevat algemene informatie over de les, terwijl het onderste gedeelte de inhoudsitems bevat.

De cursusleider bepaalt hoe de inhoudsitems worden weergegeven: als pictogrammen, als tekst, of als pictogrammen en tekst.