Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Blackboard Store

U kunt een uitgebreide lijst bekijken van al het cursusmateriaal dat uw cursusleiders hebben uitgezocht en rechtstreeks vanuit Blackboard Learn aankopen doen. De Blackboard Store biedt allerlei voordelen aan studenten:

  • Een gepersonaliseerde aankoopervaring en nog meer gebruiksgemak door een geïntegreerde lijst met cursusmateriaal en one-stop shopping.
  • Een centrale locatie met een gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte tekstboeken, materiaal dat u kunt huren en eBooks. Uiteraard met aantrekkelijke kortingen.
  • Lagere prijzen voor gedrukte tekstboeken.
  • Mogelijkheid van terugverkoop tegen gegarandeerde prijzen.
  • Meer gebruiksgemak door het bewaren van alle digitale inhoud op één locatie.
  • Call Center 24/7 beschikbaar (behalve tijdens feestdagen).

De Blackboard Store is alleen beschikbaar als uw instelling hiervoor een overeenkomst heeft afgesloten met Blackboard. Nadat de instelling de voorziening heeft geactiveerd, kunnen cursusleiders het cursusmateriaal selecteren dat ze nodig hebben voor hun cursussen. De materiaallijsten worden dan door de Store voor al uw cursussen geïntegreerd, zodat u ze in één overzichtelijke locatie kunt bekijken in Blackboard Learn. 

Tekstboeken en ander cursusmateriaal kopen

Uw instelling kan u al voor de start van een cursus toegang geven tot de Blackboard Store, zodat u al eerder tekstboeken en ander cursusmateriaal kunt kopen om u goed voor te bereiden.

Blackboard Bookshelf

De installatie van de Blackboard Store omvat ook Blackboard Bookshelf, met daarin onder andere een geavanceerde e-Reader, een digitale boekenplank en functies voor mobiele toegang. U kunt hier de boeken zien die u hebt gekocht in de Blackboard Store.