Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Cursusmateriaal kopen

Hoe maak ik een Store-account?

Als u de Blackboard Store™ wilt bezoeken, meld u dan aan bij uw account van Blackboard Learn. Ga naar de Blackboard Store om de cursussen weer te geven waarbij u momenteel bent ingeschreven, inclusief het verplichte en optionele cursusmateriaal voor elke cursus. Kies het cursusmateriaal dat u wilt kopen en voeg dit toe aan uw winkelwagentje.

Als u gaat betalen, wordt u gevraagd om een Blackboard Store-account te maken. Hiermee kunt u de status van bestellingen controleren, bestellingen traceren en snel boeken terugverkopen.

Wat zijn studentenvouchers en hoe kan ik die gebruiken?

U kunt de waarde van uw voucher gebruiken om op een veilige manier cursusmateriaal te bestellen via de Blackboard Store. Als het geldbedrag van uw voucher beschikbaar is gesteld, ontvangt u per e-mail een voucher-ID die u kunt gebruiken om aankopen te doen via uw Blackboard Store-account.

Cursusmateriaal kopen door vouchers in te wisselen:

  1. Ga naar de Blackboard Store, meld u aan bij Blackboard Learn en selecteer de Blackboard Store.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de Blackboard Store op de koppeling “Use a student voucher?” (Studentenvoucher gebruiken?).
  3. Voer uw student-ID en voucher-ID in om de volledige waarde van uw voucher toe te voegen aan uw account. Als u gaat betalen, wordt het bedrag automatisch gebruikt voor de aankoop.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om cursusmateriaal te vinden en te kopen.

Als het bedrag van de bestelling hoger is dan het bedrag van de voucher, kunt u een creditcard gebruiken om het resterende bedrag te betalen.

Opmerking: uit veiligheidsoverwegingen heeft Blackboard geen toegang tot de gegevens van uw studentenaccount. Als u vragen hebt over de beschikbaarheid van studentenvouchers, neem dan contact op met de financiële administratie van uw school.

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

We stellen alles in het werk om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, waardoor annuleren niet altijd een optie is.

Als u een bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met het Blackboard Store Customer Care Center op 866-638-5900 om te vragen of de bestelling kan worden geannuleerd.