Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Qwickly

Werken met Qwickly

Voor studenten biedt de module Qwickly op de homepage van Blackboard Learn de volgende mogelijkheden:

  • e-mail sturen naar cursusleider
  • opdrachten inleveren (gewone opdrachten en cloudopdrachten) door bestanden op de eigen computer of uit de cloud te versturen
  • e-mail sturen naar groepsleden (als ze lid zijn van een groep)

Studenten kunnen vanuit een cursus de volgende bewerkingen uitvoeren met Qwickly:

  • cloudopdracht inleveren (als een docent een cloudopdracht heeft samengesteld)
  • cloudmateriaal toevoegen via de tool Mashup in de virtuele teksteditor

Afhankelijk van de manier waarop de systeembeheerder Qwickly heeft geconfigureerd, zijn mogelijk niet alle functies beschikbaar.

Werken met de Qwickly-module

Via de Qwickly-module kunt u een aantal functies gebruiken.

U kunt ook de volgende video's bekijken: — Student Experience Module en Student Experience Course.

E-mail naar cursusleider

Klik op de link op de homepage om een e-mail te sturen naar een of meer cursusleiders. U kunt ze ook een bestand sturen vanaf uw computer of vanuit een oplossing voor cloudopslag zoals Google Docs.

E-mail naar groep

Met de tool Send Group Email kunt u een e-mail sturen naar groepen die deel uitmaken van een cursus. U hoeft geen lid te zijn van een groep.

Opdrachten inleveren

Met de tool Submit Assignment kunt u zowel cloudopdrachten als gewone opdrachten van Learn inleveren via de module. U kunt bestanden inleveren die zijn opgeslagen op uw eigen computer of in een oplossing voor cloudopslag zoals Google Docs. Als u een opdracht hebt ingeleverd, wordt deze niet meer weergegeven in de tool Submit Assignments. U kunt opdrachten weergeven op cursus of vervaldatum, als de docent een inleverdatum heeft ingesteld.

De cursustools van Qwickly gebruiken

Cloudopdracht inleveren (als een docent een cloudopdracht heeft samengesteld): Klik op de link van de cloudopdracht in het inhoudsgebied van de cursus (zoals Opdrachten).

Afbeelding bij de tekst

Studenten kunnen cloudbestanden ook inleveren via de module. Als u vanuit de cursus op een link voor een gewone Learn-opdracht klikt, kunt u alleen via de tool Mashup in de visuele teksteditor links naar cloudbestanden indienen.

Cloudmateriaal toevoegen via de tool Mashup in de virtuele teksteditor: als u een link naar cloudmateriaal wilt toevoegen, vouwt u in de visuele teksteditor alle opties uit om het gedeelte Mashup te zien.

U kunt vervolgens een link naar een bestand toevoegen om deze weer te geven in het gebied voor het inleveren van opdrachten (als u een link toevoegt voor een cloudopdracht) of in een ander gebied van de visuele teksteditor (zoals de discussieruimte).