Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Portfolio's delen

Een deelnemer aan een bachelorprogramma van twee jaar moet bijvoorbeeld een portfolio bijhouden gedurende het programma waarin hij zijn leeractiviteiten en reflecties vastlegt. Hij moet zijn portfolio elk semester ter evaluatie aanbieden. Hij kan zijn portfolio dan delen, waardoor er op het moment van de evaluatie een momentopname van de portfolio wordt gemaakt, en verder werken aan de portfolio zonder dat dit gevolgen heeft voor de evaluatie.

Een portfolio delen

  1. Klik op de pagina Mijn portfolio's op Meer  bij de naam van een portfolio.
  2. Klik op Delen.
  3. Wijs op de actiebalk naar Een momentopname delen met en kies een van de soorten gebruikers. Gebruik de volgende tabel om te bepalen welke optie u moet kiezen om een portfolio te delen.
Instellingen voor delen van portfolio
Wie? Wat gebeurt er?
Gebruikers van Blackboard Learn De portfolio wordt vermeld in het onderdeel Gedeeld met mij van de gebruiker.
Externe gebruikers Er wordt een URL gemaakt en naar de opgegeven gebruikers gemaild, zodat ze toegang hebben tot uw portfolio.
Cursussen of organisaties De portfolio wordt vermeld in de tool Portfolio's in de cursus of organisatie. Leden van die cursus of organisatie kunnen zoeken naar uw portfolio's.
Instellingsrollen Alle gebruikers met de desbetreffende rol kunnen zoeken naar uw portfolio.
Alle systeemaccounts Elke gebruiker van het systeem kan zoeken naar uw portfolio.

Opmerkingen beheren

Opmerkingen zijn een middel om feedback te ontvangen van medestudenten en cursusleiders.

De pagina Opmerkingen bevat kolommen waarin de datum van posten, de persoon die de opmerking heeft gepost en de opmerking zelf worden weergegeven. U kunt opmerkingen weergeven, toevoegen en verwijderen op deze pagina. Opmerkingen kunnen alleen worden verwijderd door de eigenaar van de opmerking

Klik op de titel van een opmerking om de tekst van de opmerking weer te geven. U kunt de opmerkingen sorteren door op de kolomtitel te klikken.