Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Portfolio-opdrachten

Cursusleiders kunnen instellen dat studenten portfolio's moeten inleveren voor cursusopdrachten. Als de cursusleider een portfoliosjabloon heeft gemaakt die u moet gebruiken, lees de instructies en richtlijnen dan zorgvuldig door.

Als de portfolio klaar is, klikt u op Klaar met bewerken. Er wordt dan een momentopname van de portfolio gemaakt die de cursusleider bekijkt om een cijfer te bepalen.

Nadat de cursusleider de portfolio heeft beoordeeld, kunt u het cijfer zien in Mijn cijfers. Het cijfer wordt niet weergegeven op de pagina Mijn portfolio's.

U kunt de portfolio op ieder moment wijzigen op de pagina Mijn portfolio's. Nadat u op Klaar met bewerken hebt geklikt, worden eventuele wijzigingen niet automatisch gedeeld met uw cursusleider. Als meerdere pogingen zijn toegestaan, kunt u de portfolio nog een keer versturen.

Ingezonden momentopnamen van portfolio's voor een opdracht worden niet vermeld in de lijst met gedeelde portfoliomomentopnamen en kunnen niet worden ingetrokken zoals andere gedeelde items.

Zie Portfolio's delen voor meer informatie over het delen van portfolio's.