Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

De tool Unieke ID

In eerdere versies werden koppelingen naar bestanden en mappen van Content Collection als absolute paden opgeslagen in de database (bijvoorbeeld als deze koppelingen werden weergegeven vanuit Cursusdocumenten). Het nadeel van deze methode was dat de koppeling werd verbroken zodra een bestand of map van Content Collection werd verplaatst. Deze koppelingen zijn koppelingen die op andere plaatsen in het systeem kunnen worden bekeken.

De tool Unieke ID lost dit probleem op door de paden naar bestanden en mappen te koppelen aan de unieke ID's voor die Content Collection-items. Deze unieke ID verandert nooit, dus ook niet als het item wordt verplaatst binnen Content Collection.

in het geval van problemen kunt u de tool indien nodig verschillende keren uitvoeren.

U kunt een logbestand genereren voor de tool waarin de verbroken koppelingen worden vermeld waarvoor geen afstemming met een Content Collection-item mogelijk was.

De tool uitvoeren met een logbestand

Vervang pad door de naam van de map waarin u het logbestand wilt opslaan en bestandsnaam door de naam voor het logbestand.

updatecspathtoxythosid > pad/bestandsnaam.txt

Vervang pad door de naam van de map waarin u het logbestand wilt opslaan en bestandsnaam door de naam voor het logbestand.

  1. Voer de volgende opdracht uit van de opdrachtregel om de tool te starten en een logbestand te genereren:
  2. Druk op Enter.