Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Agenda

Over de agenda

Het Building Block Agenda in SP12 vervangt de oude agenda. Faculteitsmedewerkers en studenten kunnen nu in één weergave gebeurtenissen van de instelling, een cursus of eigen gebeurtenissen.
  • Wanneer de agenda wordt weergegeven vanuit Mijn Blackboard of het menu Tools op het tabblad Mijn instelling, bevat deze een geconsolideerde weergave van alle gebeurtenissen van de instelling, cursussen, organisaties en persoonlijke gebeurtenissen voor een gebruiker. De gebeurtenissen hebben een kleur waaraan u kunt zien bij welke agenda ze horen.
  • Wanneer een agenda wordt weergegeven vanuit een cursus, zien cursusleiders en studenten de cursusagenda uit het cursusmenu op de pagina Tools. Cursusleiders kunnen de cursusagenda gebruiken als belangrijkste hulpmiddel om de planning met gebeurtenissen en opdrachten in de cursus te beheren en te communiceren.
  • De agenda biedt ondersteuning voor einddatums voor items met cijfertoekenning, als deze zijn ingesteld uiteraard. Cursusleiders kunnen klikken op een item in de agenda om het item te bekijken of te wijzigen, of pogingen voor het desbetreffende item te beoordelen.
  • Studenten kunnen de agenda filteren om alleen items voor de cursus weer te geven. Als ze klikken op een item, zien ze details van het item en kunnen ze eventueel de bijbehorende opdracht of toets maken.
  • Beheerders kunnen gebeurtenissen voor de instelling beheren via de pagina Systeembeheer van het paneel Tools.
  • Gebruikers kunnen terugkerende gebeurtenissen maken door het selectievakje Herhalen in te schakelen.

Zie Agenda voor meer informatie.