Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Building Blocks

Building Blocks vormen een eenvoudige en veilige manier om Blackboard Learn uit te breiden. Enkele voorbeelden van de manieren waarop Building Blocks kunnen worden ingezet, zijn aangepaste portaalmodules, tools voor nieuwe inhoud en tools voor nieuwe gebruikers.

U kunt in het bezit komen van een Building Block door een pakket te downloaden op http://www.blackboard.com/partnerships/extensions.aspx of door contact op te nemen met de leverancier van een pakket. U kunt ook uw eigen Building Blocks maken met de API Building Blocks. Deze bestanden zijn alleen in het Engels beschikbaar op behind.blackboard.com en in de map blackboard-public-docs van de Blackboard Learn-software.

Aanbevolen Building Blocks zijn pakketten die special worden aanbevolen door Blackboard. Wanneer deze beschikbaar komen, wordt er een speciale melding weergegeven in hetconfiguratiescherm voor systeembeheer, onder Software-updates. Klik op deze melding om de nieuwe aanbevolen Building Blocks te bekijken, gevolgd door een lijst met alle aanbevolen Building Blocks die u nog niet hebt geïnstalleerd. U kunt de lijst met aanbevolen Building Blocks ook weergeven vanuit het configuratiescherm voor systeembeheer door Building BlocksAanbevolen Building Blocks te kiezen. Nadat u het Building Block hebt gedownload, moet u het nog installeren in Blackboard Learn. Zie Building Blocks installeren en beheren voor meer informatie.