Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Inschrijvingen samenvoegen

Cursussen worden vaak meer dan één keer aangeboden. In Blackboard Learn kunt u cursussen samenvoegen en meerdere gedeelten en cursussen in meerdere lijsten vanaf één centrale locatie beheren.

Beheer van meerdere gedeelten

Cursusleiders geven vaak meerdere gedeelten van dezelfde cursus. Systeembeheerders kunnen de naamlijsten van die cursussen tot één hoofdcursus samenvoegen. Door de naamlijsten samen te voegen, kunnen cursusleiders die meerdere gedeelten van dezelfde cursus geven de inhoud, cursusbeheer en communicatietaken beheren voor alle gedeelten van de cursus vanaf één centrale locatie. Zie Onderliggende cursussen samenvoegen en splitsen voor meer informatie over het beheren van onderliggende cursussen.

Informatie over meerdere lijsten

Scholen bieden vaak cursussen aan in meerdere programma's. Een geavanceerde cursus literatuur is bijvoorbeeld mogelijk beschikbaar om punten te krijgen in zowel een Engels programma als journalistiekprogramma. Cursusleiders en administrateurs moeten de inschrijvingen van studenten, geven van cijfers en het gebruik van inhoud in één enkele cursus in goede banen leiden. Bij het maken van meerdere lijsten worden twee of meer cursussen/gedeelten afgeleverd als één enkele, gecombineerde cursus. Met andere woorden, studenten met verschillende cursussen op hun schema's komen samen in dezelfde klas en krijgen les op hetzelfde moment. Studenten zien dus een cursus waarvoor zij zich hebben ingeschreven in de tabbladen Mijn cursussen, maar wanneer zij erop klikken, delen zij dezelfde cursusinhoud met alle andere studenten in alle gecombineerde cursussen. Zie Onderliggende cursussen samenvoegen en splitsen voor meer informatie.