Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Modulebeschrijvingen

In de onderstaande tabel worden de verschillende modules beschreven. De tabel bevat ook suggesties voor het implementeren van deze modules.

Modulebeschrijvingen
items Beschrijving
Categorie: Mijn Blackboard
waarschuwingen Deze module bevat meldingen en waarschuwingen voor cursussen waarbij gebruikers zijn ingeschreven. Dit is alleen mogelijk als de functie Verzameling meldingen is ingeschakeld. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik bij Tools en functies op Meldingen om Verzameling meldingen in te schakelen.
Bladwijzers Deze module bevat koppelingen die door een gebruiker zijn geselecteerd. Een gebruiker kan maximaal drie koppelingen toevoegen.
Content Collection: Bladwijzers Deze module bevat de bladwijzers die door een gebruiker zijn gemaakt in Content Collection.
Content Collection: Interfolio-module Deze module vormt een koppeling naar de website van Interfolio Inc.
Content Collection: Mijn inhoud Deze module bevat de mappen in Mijn inhoud van de gebruiker in Content Collection.
Content Collection: Mijn portfolio's Deze module bevat portfolio's van een gebruiker.
Cursuslijst Deze module bevat de cursusgegevens voor cursussen waarbij gebruikers zijn ingeschreven. Wijzig de inhoud om in te stellen wat u wilt weergeven: cursusnaam, cursus-ID, cursusleiders, mededelingen, taken en agendagebeurtenissen.
Cursussen: Snelweergave Deze module bevat koppelingen naar cursussen waarbij gebruikers zich hebben ingeschreven.
Mijn accounts Deze module bevat alle tools die gebruikers nodig hebben voor het beheren van hun transactieaccounts.
Mijn mededelingen Deze module bevat mededelingen die zijn gegenereerd op basis van de rol en inschrijvingen van een gebruiker.
Mijn cursussen Deze module bevat koppelingen naar de cursussen waarbij gebruikers zich hebben ingeschreven.
Mijn organisaties Deze module bevat informatie oveor organisaties waarbij gebruikers zich hebben ingeschreven. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school. Wijzig de beschrijving van de module om deze in overeenstemming te brengen met de geselecteerde inhoudskenmerken.
Mijn Outcomes-evaluatie Met deze module kunt u een overzicht genereren van de inzendingen die nog niet zijn geëvalueerd.
Mijn taken Deze module bevat de taken die zijn gemaakt door een gebruiker en de cursusleiders voor de cursussen waarbij een gebruiker is ingeschreven.
aandacht gevraagd Deze module bevat meldingen voor alle items die aandacht behoeven in cursussen waarbij een gebruiker is ingeschreven. Dit is alleen mogelijk als de functie Verzameling meldingen is ingeschakeld. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik bij Tools en functies op Meldingen om Verzameling meldingen in te schakelen.
Studierapport Deze module bevat de cijfers van een gebruiker voor de cursussen waarbij de gebruiker zich heeft ingeschreven.
Takenlijst Met deze module wordt een rapport gegenereerd met items voor ingeschreven cursussen waarvan de einddatum al is verstreken of bijna is bereikt.
Mijn accounts: Tools Deze module bevat koppelingen naar cursustools, zoals Agenda en Mijn cijfers.
Mijn instituut: Tools Deze module bevat koppelingen naar cursustools, zoals Agenda en Mijn cijfers.
Nieuwe items Deze module bevat mededelingen met betrekking tot nieuwe items in de cursussen waarbij een gebruiker zich heeft ingeschreven. Dit is alleen mogelijk als Verzameling meldingen is ingeschakeld. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik bij Tools en functies op Meldingenom Verzameling meldingenin te schakelen.
Categorie: Campusinformatie
Toegankelijkheid Deze module bevat informatie over toegankelijkheidsopties en informatiebronnen over toegankelijkheid. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Alumnizaken Deze module bevat koppelingen naar informatie over diverse alumnizaken. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Kunst en cultuur Deze module bevat koppelingen naar informatie over kunst en cultuur. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Atletiek Deze module bevat informatie over de atletiekvereniging van de instelling. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Boekwinkel campus Deze module bevat koppelingen naar informatie over de boekwinkel op de campus. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Faculteit Deze module bevat belangrijke contactgegevens voor de school. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Cursuscatalogus Deze module bevat de categorieën van het hoogste niveau in de cursuscatalogus, evenals geselecteerde secundaire categorieën. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Cursus zoeken Met deze module kunnen gebruikers zoeken naar cursussen die zijn gemaakt in het systeem.
Culturele activiteiten Deze module bevat informatie over culturele activiteiten. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Veelgestelde vragen Deze module bevat antwoorden op veelgestelde vragen van studenten en toekomstige studenten. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Populaire cursussen Deze module bevat informatie over een populaire cursus. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Honor Council Met deze module kunnen mededelingen van de Honor Council worden weergegeven. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Personeel en arbeid Deze module bevat koppelingen en informatie met betrekking tot personeel en arbeid. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Information Technology Services Deze module bevat informatie en koppelingen voor Information Technology Services. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Instellingsdiscussieruimten Deze module bevat koppelingen naar discussieruimten binnen de instelling.
Bibliotheek Deze module bevat koppelingen naar online bibliotheekmateriaal en informatie over bibliotheken. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Bibliotheekdiensten Deze module bevat koppelingen en informatie met betrekking tot bibliotheekdiensten. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Update Mobile Learn Met deze module kunnen updates uit Mobile Learn worden weergegeven. De updates hebben betrekking op nieuwe apparaten en mogelijkheden voor gebruikers om cursussen, inhoud en organisaties te raadplegen vanaf hun smartphone en tablet-PC.
Organisatiecatalogus Deze module bevat de categorieën van het hoogste niveau in de organisatiecatalogus, evenals geselecteerde secundaire categorieën. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Organisatie zoeken Met deze module kunnen gebruikers zoeken naar organisaties die zijn gemaakt in het systeem.
Parkeerterrein Deze module bevat koppelingen naar informatie over parkeermogelijkheden. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Beleid en procedures Deze module bevat koppelingen naar beleidsinformatie en procedures van de school. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Privacybeleid Deze module bevat koppelingen naar informatie en materiaal over het privacybeleid van de school. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Schoolkrant Deze module bevat koppelingen naar belangrijke artikelen in de schoolkrant. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
The Women's Center Deze module bevat koppelingen naar activiteiten en diensten die worden gesponsord door The Women's Center. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Categorie: Studentenleven
Boekenbeurs Deze module bevat koppelingen naar boeken die te koop worden aangeboden, inclusief contactgegevens. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden. Voeg de contactgegevens van de gedelegeerd beheerder toe aan de lijst met koppelingen voor gebruikers met wie contact kan worden opgenomen voor het kopen van een boek.
Debating Club Deze module bevat informatie en updates van de Debating Club. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Maaltijddiensten Deze module bevat koppelingen naar informatie over de maaltijddiensten. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Woonruimte Deze module bevat koppelingen naar beschikbare woonruimte. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden. Voeg de gedelegeerd beheerder toe aan de lijst met koppelingen voor gebruikers met wie contact kan worden opgenomen voor woonruimte.
Wonen op de campus Deze module bevat koppelingen naar informatie over huisvesting op de campus. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Carpoolen Deze module bevat koppelingen naar gebruikers die nog plaats vrij hebben in hun auto, inclusief contactgegevens. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden. Voeg de gedelegeerd beheerder toe aan de lijst met koppelingen voor gebruikers met wie contact kan worden opgenomen om afspraken te maken over carpoolen.
Studentenvakbond Deze module bevat koppelingen naar informatie over de studentenvakbond. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Gezondheidszorg Deze module bevat koppelingen naar informatie over gezondheidszorg voor studenten. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Studenteninformatie Deze module bevat berichten van de beheerder voor studenten. Deze module is standaard alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol Student.
Zomerschool Deze module bevat standaard de toelatingsvereisten en de cursuscatalogus voor het zomeraanbod van de school. U kunt extra informatie toevoegen. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Categorie: Studentendiensten
Decaan Deze module bevat informatie en updates van de decaan. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Career Center Deze module bevat informatie over het Career Center. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Financiële steun Deze module bevat informatie over financiële steun voor eerstejaars en postacademische studenten. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Vacatureoverzicht Deze module bevat een actueel overzicht van vacatures. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Hoofd administratie Deze module bevat informatie en updates van de administratieafdeling. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Diensten Deze module bevat informatie over de diensten die door de school worden aangeboden. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Studeren in het buitenland Deze module bevat informatie over de mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Vrijwilligerswerk Deze module bevat koppelingen naar mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Categorie: Faculteit- en stafmedewerkers
Contactpersonen Deze module bevat berichten van de beheerder voor personeel. Deze module is standaard alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol Stafmedewerker.
Content Collection: Cursusinhoud Deze module bevat de map van Content Collection voor de cursussen waarbij gebruikers zich hebben ingeschreven.

Deze inhoud is alleen toegankelijk als speciale machtigingen zijn toegewezen.

Content Collection: Instellingsinhoud Deze module bevat de map van Content Collection voor de instelling.

Gebruikers moeten over de juiste machtiging beschikken om de map te kunnen bekijken.

Content Collection: Organisatie-inhoud Deze module bevat de map van Content Collection voor de organisaties waarbij gebruikers zich hebben ingeschreven.

Gebruikers moeten over de juiste machtiging beschikken om de map te kunnen bekijken.

Faculteitsinformatie Deze module bevat berichten van de beheerder voor faculteitsmedewerkers. Deze module is standaard alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol Faculteit.
Faculteitsonderzoek Deze module bevat koppelingen naar informatie over faculteitsonderzoek. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Faculteitsenaat Deze module bevat koppelingen en informatie met betrekking tot de senaat van de faculteit. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Niet-afgehandelde Outcomes-werkstukken en portfolio’s Deze module is gekoppeld aan het resultatenoverzicht.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling Deze module bevat informatie over de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Categorie: Werkset
Rekenmachine Deze module bevat een rekenmachine.
Taalpakket kiezen Deze module bevat de taalpakketten die gebruikers kunnen kiezen op de aanmeldingspagina.
Content Collection: Zoeken in Content Collection Deze module bevat een tool waarmee gebruikers kunnen zoeken in Content Collection.

Gebruikers moeten over de juiste machtiging beschikken om de map te kunnen bekijken.

Content Collection: Werkstromen Deze module bevat een overzicht voor werkstromen van Content Collection.
Cursus maken Deze module bevat een tool waarmee gebruikers standaardcursussen kunnen maken. Het is ook mogelijk gebruikers in staat te stellen aanvragen te mailen voor nieuwe cursussen U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
De wizard Cursus maken Deze module bevat een tool waarmee gebruikers via een wizard stapsgewijs een cursus kunnen maken.
Woordenboek Deze module biedt toegang tot een verklarende woordenlijst.
Discussieruimte maken Deze module bevat een tool waarmee gebruikers standaarddiscussieruimten kunnen maken. Het is ook mogelijk gebruikers in staat te stellen aanvragen te mailen voor nieuwe discussieruimten U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Storting door gast Deze module bevat een tool waarmee gasten geld kunnen storten voor het eCommerce-systeem.
Hotlinks: Community Deze module bevat een lijst met koppelingen die specifiek zijn voor het tabblad Community waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotlinkmodule is niet hetzelfde als een koppelingsmodule, die namelijk altijd dezelfde koppelingen bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hotlinks: Cursussen Deze module bevat een lijst met koppelingen die specifiek zijn voor het tabblad Cursussen waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotlinkmodule is niet hetzelfde als een koppelingsmodule, die namelijk altijd dezelfde koppelingen bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hotlinks: Mijn instituut Deze module bevat een lijst met koppelingen die specifiek zijn voor het tabblad Mijn instelling waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotlinkmodule is niet hetzelfde als een koppelingsmodule, die namelijk altijd dezelfde koppelingen bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hotspots: Cursussen Deze module bevat afbeeldingen of fragmenten van HTML-code die specifiek is voor het tabblad Cursussen waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotspotmodule is niet hetzelfde als een afbeeldings- of HTML-module, die namelijk altijd dezelfde inhoud bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hotspots: Community Deze module bevat afbeeldingen of fragmenten van HTML-code die specifiek is voor het tabblad Community waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotspotmodule is niet hetzelfde als een afbeeldings- of HTML-module, die namelijk altijd dezelfde inhoud bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hotspots: Mijn instituut Deze module bevat afbeeldingen of fragmenten van HTML-code die specifiek is voor het tabblad Mijn instelling waarop de module verschijnt. De module kan worden beheerd met de tool Tabbladen. Een hotspotmodule is niet hetzelfde als een afbeeldings- of HTML-module, die namelijk altijd dezelfde inhoud bevat, ongeacht op welk tabblad de module verschijnt.
Hier aanmelden Met deze module wordt een aanmeldingsscherm weergegeven voor gebruikers die niet zijn aangemeld. Wordt alleen gebruikt bij directe toegang.
Kaarten Deze module bevat de tool MapQuest, zodat gebruikers zelf kaarten kunnen maken.
Aantekeningen Deze module bevat een tekstveld waar gebruikers aantekeningen kunnen maken die vervolgens als koppelingen worden opgeslagen. Gebruikers kunnen aantekeningen wijzigen.
Toegangspagina voor waarnemer Deze module bevat een lijst met gebruikers die zijn aangewezen om andere gebruikers te volgen.
Organisatie maken Deze module bevat een tool waarmee gebruikers standaardorganisaties kunnen maken voor de instelling. Het is ook mogelijk gebruikers in staat te stellen aanvragen te mailen voor nieuwe organisaties U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
Zoeken op het web Deze module bevat een koppeling naar Google.
Tekstvak Deze module bevat een tool waarmee gebruikers tekst kunnen bewerken met HTML.
Synoniemenlijst Deze module biedt toegang tot een synoniemenlijst.
Takenlijst Met deze module wordt een rapport gegenereerd met items voor ingeschreven cursussen waarvan de einddatum al is verstreken of bijna is bereikt.
Categorie: Nieuws en activiteiten
Horoscoop Deze module is gekoppeld aan de site Astrology.com.
Filmoverzicht Deze module bevat een tool waarmee gebruikers op postcode een overzicht kunnen opvragen van films in de directe omgeving.
Faculteiten in de spotlight Deze module bevat de toonaangevende prestaties van de verschillende faculteiten. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Medewerkers in de spotlight Deze module bevat informatie over toonaangevende of indrukwekkende prestaties van individuele faculteitsmedewerkers. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Studenten in de spotlight Deze module bevat informatie over toonaangevende of indrukwekkende prestaties van individuele studenten. Voeg een gedelegeerd beheerder toe om deze module actueel te houden.
Tijd Deze module bevat koppelingen naar nieuws en artikelen in het toonaangevende tijdschrift Time.
Tv-gids Deze module bevat een koppeling naar de site Zap2it. Deze site werkt alleen in de Verenigde Staten en kan daar worden gebruikt om per postcode een overzicht van de beschikbare tv-programma's te zien.
Het weer Deze module bevat een koppeling naar de site Weather.com. Hier kunt u op postcode (alleen Verenigde Staten) of woonplaats het actuele weerbericht opvragen.
Categorie: Help en ondersteuning
IT Helpdesk Deze module bevat koppelingen naar informatie van de IT Helpdesk. U kunt de inhoud van de module aanpassen aan de behoeften van de school.
IT-studiemogelijkheden Deze module bevat koppelingen naar materiaal dat gebruikers kunnen raadplegen om hun kennis van de informatietechnologie te vergroten.
Catalogus met Help- en educatieonderwerpen Deze module bevat een koppeling naar de catalogus met Help- en educatieonderwerpen.