Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

adaptieve inhoud

Adaptieve inhoud maakt het mogelijk inhoud vrij te geven aan gebruikers op basis van een set regels die is ingesteld door de cursusleider. De regels kunnen betrekking hebben op beschikbaarheid, datum en tijd, afzonderlijke gebruikers, lidmaatschap van cursusgroepen, de doorneemstatus van een ander item in de cursus en Grade Center-items zoals scores, pogingen en berekende kolommen.

Als adaptieve inhoud is ingeschakeld door de beheerder, kunnen alle cursusleiders deze functie gebruiken in hun cursussen.

Als adaptieve inhoud is uitgeschakeld, worden alle gegevens opgeslagen. De beschikbare inhoud wordt bepaald door beschikbaarheid en datum. Regels voor adaptieve inhoud worden genegeerd. Als adaptieve inhoud opnieuw beschikbaar wordt gemaakt, worden alle regels die aan items zijn gekoppeld, ongewijzigd weergegeven.

Adaptieve inhoud beheren

  1. Ga naar het configuratiescherm voor systeembeheer en klik onder Tools en functies op Tools.
  2. Ga naar de tool Adaptieve inhoud met behulp van de navigatieopties onder aan de pagina. Het type tool wordt vermeld in de tweede kolom en geeft het verschil aan tussen systeem-, cursus- en organisatietools.
  3. Open het contextmenu van de tool Adaptieve inhoud en klik op Bewerken.
  4. Geef bij Beschikbaarheid van tools aan wanneer de tool beschikbaar is.
  5. Klik op Verzenden.