Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

De juiste Help vinden

Navigeren in de HelpSectie bewerken

Blackboard Help is ingedeeld op versie en op rol. U kunt de juiste versie van de Help selecteren via de opties onder het zoekvak.

afbeelding bij de tekst

Het kiezen van een rol zal geen probleem zijn. U kunt de Help weergeven voor studenten, cursusleiders of beheerders. Maar hoe kunt u controleren met welke versie van Blackboard Learn u werkt?

Controleren welke versie van Learn u gebruikt

Ga naar de aanmeldingspagina van uw school en klik onder aan de pagina op Installatiedetails.  U ziet nu informatie over de versie van Blackboard Learn die u gebruikt, evenals de extra voorzieningen waarvoor een licentie is gekocht. Via opmerkingen in het Help-systeem wordt aangegeven of een bepaalde voorziening vereist is om een functie te gebruiken. 

In het volgende voorbeeld ziet u dat uw school op dit moment werkt met SP10 van Blackboard Learn 9.1.

afbeelding bij de tekst

9.1.10 betekent release 9.1 van Blackboard Learn met het servicepack 10. De rest van de waarde verwijst naar de specifieke build. Deze extra informatie is alleen relevant voor beheerders.

In het volgende voorbeeld ziet u dat uw school op dit moment werkt met SP9 van Blackboard Learn 9.1:

afbeelding bij de tekst

9.1.9 betekent release 9.1 van Blackboard Learn met het servicepack 9. De rest van de waarde verwijst naar de specifieke build. Deze extra informatie is alleen relevant voor beheerders.