Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

De omgeving van Blackboard Learn

Belangrijke informatie wanneer u Blackboard Learn gaat gebruiken:

  • De school kan bepaalde tools binnen Learn uitschakelen. Als u merkt dat u geen toegang hebt tot bepaalde tools, neemt u contact op met uw school.
  • Dankzij de open structuur van Blackboard Learn beschikken u en uw school over veel creatieve mogelijkheden. De namen voor items in Blackboard Learn kunnen afwijken van de namen die worden gebruikt in de documentatie.
  • Met behulp van Building Blocks kunnen scholen externe toepassingen, tools, inhoud en diensten integreren in Blackboard Learn.

Compatibele browsers

Zie Ondersteunde browsers voor een lijst van ondersteunde browsers en besturingssystemen.

Neem contact op met de helpdesk van uw school als u wilt weten welke versie van Blackboard Learn er wordt gebruikt op uw school, aangezien de compatibiliteit per versie verschilt.

U kunt Blackboard Mobile Learn op verschillende mobiele apparaten gebruiken, zoals apparaten met Android™ of iPhone OS . Denk hierbij aan smartphones van BlackBerry®, en de iPhone en iPod touch van Apple. Neem contact op met uw school als u wilt weten of Blackboard Mobile Learn beschikbaar is.

Cursusinhoud afdrukken

Blackboard Learn wordt uitgevoerd in een webbrowser. Om die reden wordt het afdrukken afgehandeld door uw browser. Als de inhoud bestaat uit een bijgevoegd bestand van Microsoft® Word of Excel document, kunt u afdrukken via dat programma.

In de meeste browsers kunt u de Help raadplegen om informatie over afdrukken te vinden.

Als u extra hulp nodig hebt bij het afdrukken van cursusinhoud, neemt u contact op met de helpdesk van uw school.