Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Een cursusstructuur selecteren

Cursusstructuren zijn vooraf gedefinieerd cursusmateriaal zoals koppelingen in het cursusmenu, instructies en voorbeeldinhoud die u kunt toevoegen aan uw cursus om snel te kunnen beginnen met ontwerpen.

  • De inhoud van een geselecteerde cursusstructuur wordt aan uw cursus toegevoegd en vervangt geen bestaande menu-items en inhoud in uw cursus.
  • De koppelingen van een geselecteerde cursusstructuur worden weergeven boven aan uw cursusmenu.
  • U kunt de inhoud van een cursusstructuur op dezelfde manier wijzigen of verwijderen als andere gemaakte of geïmporteerde inhoud.
  • De optionele voorbeeldinhoud zijn richtlijnen voor het maken van uw eigen cursusmateriaal. Deze inhoud is niet beschikbaar en is dus niet zichtbaar voor studenten.

U kunt uw cursus exporteren of archiveren, zodat u altijd de originele versie kunt herstellen na het toevoegen van een structuur. Zie Cursussen exporteren en archiveren voor meer informatie.

Als u een cursusstructuur toevoegt, worden de items en inhoud van het bestaande cursusmenu niet vervangen. De inhoud van de cursusstructuur wordt toegevoegd aan de bestaande inhoud en het cursusmenu van uw cursus. Vervolgens kunt u de items verwijderen die u niet nodig hebt.

Blackboard Learn is open, flexibel en uitsluitend gericht op het verbeteren van de prestaties van studenten. Dit betekent dat u iedere theorie of ieder model kunt kiezen waarmee u denkt optimaal rendement te kunnen halen met uw cursus. In Blackboard kunt u kiezen uit vijf categorieën met cursusstructuren als uitgangspunt voor cursussen, het ordenen van inhoud, het delen van kennis en het creëren van communities.

Selecteer een cursusstructuur in de lijst om meer te lezen over de pedagogie, tools en inhoudstypen die worden toegepast om de onderwijsdoelen te realiseren.

Beschikbare cursusstructuren
Focus op activiteit Focus op communicatie Focus op inhoud Focus op systemen Focus op tijd

Activiteiten

Casestudy

Conferentiesessie

Constructivisme

Expeditie

Ervaringsonderwijs

Practicum

Projecten

Coöperatief leren

Geleide discussie

Sociaal leren

Web 2.0

Hoofdstukken

Colleges

Lessen

Modules

Onderwerp

Onderwerp

Eenheid

Wetenschap

Traditioneel

ANGEL

Blackboard Classic

Blackboard Learn - Standaard

CourseInfo

eCollegial

Open Source 1

Open Source 2

WebCT 1

WebCT 2

Dagelijks

Wekelijks