Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Naamlijst

De tool Naamlijst is toegankelijk via de pagina Tools en is bedoeld om gebruikers de gelegenheid te bieden een lijst te doorzoeken met studenten die zich hebben ingeschreven voor een cursus.

Cursusleiders kunnen een lijst opvragen met gebruikers die zich hebben ingeschreven voor een cursus via het configuratiescherm > Gebruikers en groepen > Gebruikers. Zie Gebruikers zoeken in een cursus voor meer informatie.

De naamlijst wordt gevuld aan de hand van gegevens die afkomstig zijn uit de tool Persoonlijke gegevens. Studenten hebben via het paneel Tools van een tabblad toegang tot hun persoonlijke gegevens. Een andere manier is via de koppeling Instellingen in het algemene navigatiemenu naast hun naam in de koptekst. Met deze tool kunnen studenten aangeven welke gegevens ze willen opnemen in het gebruikersregister en de naamlijst van de cursus. Zie Persoonlijke gegevens en instellingen bewerken voor meer informatie.

Het is mogelijk dat uw school de tools Persoonlijke gegevens, Gebruikersregister en Naamlijst niet beschikbaar heeft gesteld.