Doorgaan naar hoofdcontent
pdf?stylesheet=default
Blackboard Help

Werken met het meldingsoverzicht

U kunt naar bepaalde gebieden navigeren om actie te ondernemen voor meldingen en u kunt de weergave van het overzicht aanpassen. Gebruikers van Community Engagement kunnen via het meldingsoverzicht ook naar cursussen binnen de modules gaan.

Meldingen instellen in een module

Meldingen worden weergegeven in modules, waar u de meldingen kunt lezen, verwijderen en verwerken. Open het contextmenu Acties om de volgende bewerkingen te kiezen:

  • Alles uitvouwen: Alle items in een module weergeven.
  • Alles samenvouwen: Alle items in een module samenvouwen.
  • Alles negeren: Alle meldingen in een module verwijderen.

Als u een item in een module wilt bekijken, klikt u op het item. Hierdoor wordt de lijst met meldingen uitgevouwen. Elke melding in de lijst heeft een eigen contextmenu. Gebruik dit menu om een bewerking uit te voeren voor een bepaalde melding. De volgende acties kunnen beschikbaar zijn voor een melding:

  • Details weergeven: U ziet details van de melding in het desbetreffende cursusgebied, zoals het Retention Center, Discussieruimte of het Grade Center. Zie Werken met het Retention Center  en Informatie over Grade Center voor meer informatie.
  • Vernieuwen: De inhoud van een regel van het Retention Center vernieuwen.
  • E-mail: Een e-mail sturen naar studenten.

Het verwijderen van een melding betekent dat alleen de melding wordt verwijderd, niet het bijbehorende item. Zie Regels voor het weergeven of verwijderen van meldingen in het meldingsoverzicht voor meer informatie.

De weergave van het meldingsoverzicht wijzigen

De weergave wijzigen
Bewerking Actie
Modules samenvouwen Klik op het pictogram Minimaliseren (-).
Een module in een nieuw venster openen Klik op het pictogram Nieuw venster.
Modules verplaatsen Beweeg de cursor over een module tot er een kruiscursor verschijnt. Klik en sleep de module naar de gewenste positie.
Modules toevoegen Klik op Module toevoegen.
Module-instellingen wijzigen Klik op het pictogram Module-instellingen beheren.
Het kleurenthema aanpassen Klik op Aanpassen.